LUNU BOLI MOJ USPEH, A NE SLOBA: Kija smatra da se Đoganijeva FOLIRA! A evo šta kaže a Slobinu POCEPANU majicu!
Luna Đogani doživela je nervni slom kada je čula da su se Sloba Radanović i Kija Kockar pomirili, Foto: Printscreen, Vladimir Sporčić

surova

LUNU BOLI MOJ USPEH, A NE SLOBA: Kija smatra da se Đoganijeva FOLIRA! A evo šta kaže a Slobinu POCEPANU majicu!

Blogerka je završila kod lekara kada je čula vest o Kiji i Slobi

Objavljeno:

Luna Đogani doživela je nervni slom kada je čula da su se Sloba Radanović i Kija Kockar pomirili, a onda se pobednica prve sezone rijalitija oglasila i iznela svoj stav o celokupnoj situaciji.

Blogerka nije prestajala da plače i psuje, a potom je počela da cepa majicu svog bivšeg dečka Slobe, da bi na kraju završila kod lekara.

Novopečena pevačica kaže da je to sve Lunina gluma, i da na taj način privlači pažnju na sebe, jer joj je vaše stalno do slave nego do Radanovića.

"Mene to zaista ne zanima, treba gospodin Radanović da komentariše, nisam se ja petljala, pravila planove i raskinula sa tom osobom. Bila sam njihov nesrećni slučaj. Koliko ja vidim, nju više boli uspeh, nego Slobodan i ta ljubav, tako da mislim da, kad bi ona morala da bira između Slobodana i mog života, verovatno bi izabrala moj život. - rekla je Kristina za jedne beogradske medije.

Na pitanje o Slobinoj majici koju je Luna u besu prethodne noći pocepala, Kija je pevrnula očima, a onda je ironično rekla:

"Pošto Luna "kuka" kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik... evo oprostiću joj tih, koliko, 60 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto", izjavila je Kija kroz smeh.

"Slobodan i ja se nismo pomirili, svaki dan ga molim da pozove popa da se razvedemo, ali moraću to na svoju ruku da uradim. - rekla je Kockareva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.