STIŽE LUNI JOŠ JEDAN NERVNI SLOM: Isplivali DOKAZI da su Sloba i Nora U VEZI VEĆ NEDELJU DANA! On potvrdio!
Foto: Printscreen

IPAK SU ZAJEDNO

STIŽE LUNI JOŠ JEDAN NERVNI SLOM: Isplivali DOKAZI da su Sloba i Nora U VEZI VEĆ NEDELJU DANA! On potvrdio!

Posle ovoga stvar je jasna

Objavljeno:

Sloba Radanović je uplovio u novu vezu sa bivšom zadrugarkom Eleonorom Miljković. Sloba i Eleonora su proveli zajedno noć, a izvor blizak pevaču uverava da je Radanović do ušiju zaljubljen u atraktivnu manekenku iz Skoplja.

foto: Filip Plavčić

- Sloba i Eleonora su u vezi nešto više od nedelju dana. Radanović je prijateljima ispričao da je lud za njom. Odlučio je da joj pokaže da je zaljubljen u Eleonoru, pa ju je pozvao da bude njegov gost na nastupu u jednoj beogradskoj kafani prošlog petka. Sloba je svaku pesmu posvetio svojoj novoj devojci, a nekoliko puta u toku nastupa joj je pružio ruku. Tražio je od menadžera kafane da Nora ima sto pored bine gde nastupa, i pije na njegov račun - otkriva izvor za Srpski telegraf i konstatuje da su Sloba i Nora odmah nakon svirke završili u pevačevom iznajmljenom stanu.

foto: Printscreen

- Sloba i Eleonora su zajedno napustili kafanu držeći se za ruke, a potom su otišli u njegov stan na Novom Beogradu. Nakon lude noći su doručkovali u jednom restoranu brze hrane, a Miljkovićeva se pohvalila i fotografijom na Instagramu, koja je nastala u Slobinom automobilu - završava izvor. Da podsetimo, strasti su se probudile na žurci u "Zadruzi", gde su Slobodan i Eleonora pokazali obostrane simpatije. - Eleonora i još neke zadrugarke mi nisu prišle da me pozdrave jer me ne poznaju, ali sam primetio da me gledaju. Tada sam namignuo eleonori. Znam da je htela da se upozna sa mnom, prišla mi je. Devojka je lepa, čini mi se da je dobra. Nije imala nikakvu lošu nameru - rekao je tada Sloba.

Kako će sve ovo podneti Luna Đogani, to je tek pitanje, a to ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.