NE MOGU DA SE POMIRIM SA TIM DA JE VIŠE NEMA! Bivši dečko tragično poginule učesnice FARME u HAOSU!
Edita Ptičar, Foto: Printscreen

tuga

NE MOGU DA SE POMIRIM SA TIM DA JE VIŠE NEMA! Bivši dečko tragično poginule učesnice FARME u HAOSU!

Učesnica 'Farme' Edita Ptičar poginula je u petak u 5 ujutro u mestu Topolje kod Ivanić Grada. Imala je 24 godine.

Objavljeno:

Kako saznajemo Audi 80 sisačkih registracija sleteo je s puta, a njime je navodno upravljala Edita, koja je poginula na mestu. U autu je bio i mladić (26), koji je teško povređen i prevezen u KB Dubrava. Mladić je, inače, vlasnik Audija.

- Kad se setim Farme, iako je to bilo snimano pre godinu dana, srce mi zaigra. Edita je bila posebna devojka, osoba kojoj sam sve mogao reći. Do sad to možda nisam govorio, ali između nas je bilo nešto više od prijateljstva. I nismo se odvajali jedno od drugog. Baš smo uživali skupa - priča Saša.

Tužnu vest javila mu je takmičarka Anica Orehoci, i od tada ne prestaje da misli o Editi.

foto: Printscreen

- Zvonio mi je mobitel i čim sam se javio znao sam da nešto nije u redu. Anica mi je rekla što je bilo i od tada kao da više ništa nisam čuo. Počeo sam samo razmišljati o tome zašto ju je Bog uzeo. Sećam se njenog smeha i zafrkancije. I iskreno kažem, još uvek nisam svestan da nje nema - pojašnjava.

Edita i Saša imali su pravu ljubavnu priču u kući. Iako je Edita imala dečka kad je počelo snimanje, s njim nije bila baš u najboljim odnosima jer je otišao u Nemačku zbog posla. S druge strane, Sašu je ostavila supruga s kojom ima sina, a u emisiju se prijavio samo kako bi joj dokazao da nije tako loš kao što ona misli.

Edita i Saša 'kliknuli' su odmah prvog dana i svi su u kući videli da između njih postoji hemija. Odnos je, doduše, bio s puno svađa i tenzija, ali uvek bi brzo izgladili stvari.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.