OVO ĆE BITI TRANSFER GODINE: Ovaj par prelazi iz ZADRUGE u PAROVE! U toku su pregovori sa NJIHOVIM RODITELJIMA!
Foto: Printscreen

ŠOK!

OVO ĆE BITI TRANSFER GODINE: Ovaj par prelazi iz ZADRUGE u PAROVE! U toku su pregovori sa NJIHOVIM RODITELJIMA!

Sledi najveće iznenađenje od svih

Objavljeno: 19:26h

Spekulisalo se po medijima da Aleksandra Subotić uskoro treba da napusti "Zadrugu". Iako je vest puštena da je to zbog problema koje ima sa socijalnom službom u vezi sa njenom ćerkicom, istina ipak može biti drugačija.

foto: Printscreen

Alo je pisao da će se uskoro desiti transfer iz "Zadruge" u "Parove" zbog toga što su zvezde rijalitija na "Hepiju" potpisale ugovor sa njihovom produkcijom i mogu snositi rigorozne kazne od 100.000 evra zbog prelaska na konkurentski tv show.

"Mi smo u pregovorima sa njihovim prodicama. Postoje kanali komunikacije i pregovora sa učesnicima unutra, i sve je sigurnije da će oni ponovo doći u naš rijaliti.", izjavio je dobro obavešten izvor iz produkcije o čemu je "Alo!" već pisao.

foto: Printscreen

U prilog svemu tome i ide činjenica da je Aleksandra javno pozvala svoju advokaticu.

"Zamolila bih moje fanove da samo jave mojoj svekrvi da da stupi u kontakt sa mojom advokaticom", bila je jasna Subotićeva.

Na snimku se može čuti kako David dobacuje da se prekine glasanje za njih dvoje, tačnije da fanovi svojim neglasanjem doprinesu njihovom transferu na "Happy".

Naravno, ovo je jedno od mnogobrojnih iznenađenja koja nas očekuju u narednom periodu! U javnosti se spekuliše kako bi i drugi "Parovi" mogli da se nađu ponovo na "Hepiju".

OVO MOŽETE POGLEDATI U VIDEU NA 00.50:

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.