HOROR U PAROVIMA! CELA VILA KUKALA! Učesnica PREBIJANA kao životinja tako da danima nije mogla da se pomeri!
Foto: Printscreen

PAROVI

HOROR U PAROVIMA! CELA VILA KUKALA! Učesnica PREBIJANA kao životinja tako da danima nije mogla da se pomeri!

Pakao

Objavljeno:

U emisiji "Roditeljski sastanak" gostovao je brat kontroverzne takmičarke rijalitija "Parovi" Mirjane Dimitrovske.

Mirin brat je izneo detalje iz njene prošlosti, objašnjavajući da je ona jedna jaka žena s obzirom da je uspela da pobedne iz braka u kome je bila nesrećna i zlostavljana. Naime, njen bivši suprug je pio svakodnevno, varao je, maltretirao je i fizički i psihički i ponosan je što je uspela da se izbori za sebe i svoju decu jer su oni bili njen jedini razlog da izdrži.

foto: Printscreen

- Trpela je nasilje, i to su bile baš prave batine, to možda ni jedan muškarac ne bi mogao da izdrži to što je ona preživela. Koliko puta je bila da joj lekari pruže pomoć, koliko puta je morala da preleži, nije mogla da ustane i to je bilo nesnošljivo - potvrdio je Mirin brat njenu tužnu priču.

- Moj muž je zaveo mladu devojku koja je radila u njihovoj pekari i koja se ubila zbog njega, i njena majka ga je proklela da ne vidi svoju decu, da Bog da nikad nemao pokolenja! Zato moja ćerka Aleksandra nema dece, zato mom sinu pucaju veze. Šta je zaslužio to je dobio već devet godina živi kao biljka, neka mene Bog kazni neka mi poštedi decu - grcala je Mira u suzama.

Sve ovo dodatno je potreslo cimere, te su zajedno sa Mirom kukali i jaukali nad njenom tužnom sudbinom...

Bonus video

(Esprreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.