KOLIKI SI LAŽOV OD 0 DO BANE ČOLAK? Ovom čoveku je hitno potrebna POMOĆ! Vara, laže, ucenjuje i maltretira ljude!
Bane Čolak je u ozbiljnom problemu, Foto: Printscreen Youtube

NIKAKO DA SE SABERE

KOLIKI SI LAŽOV OD 0 DO BANE ČOLAK? Ovom čoveku je hitno potrebna POMOĆ! Vara, laže, ucenjuje i maltretira ljude!

Poomozimo Branislavu Čolaku

Objavljeno:

Bane Čolak je momak iz Užica koji je popularnost stekao učestvujući u rijaliti programima. U zvezde se vinuo nakon što je nedavno u rijalitiju Zadruga pravio lažne suze od pljuvačke, ne bi li izazvao sažaljenje kod svoje devojke, Zerine Hećo, a nakon što je to obelodanjeno, rekao joj kako su njegove suze suve. Suve. Suze. OK! Biće da je Bane, osim što je rijaliti zvezda, takođe i medicinski fenomen.

Ovo je, razume se, samo vrhunac njegovih laži i spletki u nameri da očajnički zadrži devojku koja mu "izmiče", stvarajući tako samo kotraefekat, što dokazuje i razvoj situacije, s obzirom na to da ga je Bosanka ostavila.

foto: Printscreen Youtube

Ozbiljan je poduhvat pobrojati sve Čolakove laži, čak toliko da bi ova priča imala nekoliko nastavaka. Zato ćemo se osvrnuti na one najsvežije i "najsočnije".

Javno blaćenje "žene svog života" za čuvenim "crnim stolom", a potom trčkaranje za njom i moljakanje da mu da milionitu šansu za tri meseca nećemo ni da navodimo kao posebnu stavku. To je prosto baza njihovog odnosa od kako su ušli u Zadrugu.

foto: Printscreen

Šamaranje

Laž: Bane se požalio Marijani Zonjić (s kojom je takođe bio intiman pre početka Zadruge) da ga je Zerina ošamarila u kupatilu jer je ljubomorna na nju, s obzirom na to da je Bane s njom počeo intenzivno da se druži otkako ga je Hećo ostavila. Istina: Bane je od Zerine "popio" šamar jer je jurio za njom i posle svega joj rekao da je voli, što inače radi svakog dana. Devojci je jednostavno "prekipelo", što je rezultiralo udarcem.

foto: Printscreen Youtube

Ucene i pretnje

Činjenica je da je Zerina Hećo neko ima veoma burnu prošlost i da je i njena veza s Banetom od samog početka bila turbulentna. Stoga se Čolak u trenucima očaja koristi ucenama govoreći joj kako će o njoj izneti neku "mračnu istinu", a ispostavlja se da ni on ne zna koja je to istina, zbog čega devojka doživljava ozbiljne nervne slomove.

foto: Printscreen Youtube

Prevario Mikija za 1000 dinara

Bane je opet igrao igru velikomučene žrtve i kukao Mikiju kako nema novca za hranu, te će kupiti samo 4 klograma brašna i 10 jaja za ovu nedelju, ne rekavši mu da je dobar deo svog budžeta dao na cigarete. Pčelar iz Kupinova se sažalio i dao mu 1000 dinara, da bi na kraju Čolak imao više hrane nego Miki, koji mu je dao novac iz sažaljenja.

foto: Printscreen

Izmišljanje u vezi sa psihijatrom

Čolak je otišao i korak dalje, te je zadrugarima rekao da mu je psihijatar rekao da se moli 8 puta dnevno i da u modernoj psihijatriji tolerancija ne postoji. Bane, ne pomaže tebi molitva, tebi treba ozbiljna introspekcija i iskrenost prema sebi samom, nadasve, ili si rodonačelnik potpuno novog pravca u psihijatriji – intolerancija.

Mogli bismo ovako unedogled, ali ovo je i više nego dovoljno da se shvati da je Bane Čolak u gadnom problemu.

foto: Printscreen

Jasno nam je da je on opsednut Zerinom jer je doživljava kao premiju, s obzirom na to da je devojka koju je gledao na TV-u postala njegova. Na početku Zadruge 2 mnogi gledaoci su njoj zamerali, ne znajući kakvu torturu i psihičko maltretiranje doživljava. Zato uvek treba sagledati širu sliku i promeniti perspektivu.

Zaključak: Ovom čoveku je potrebna ozbiljna pomoć!

Bonus video

KARAĐORĐE NA IVICI SUZA, OČI U OČI SA IVANOM POSLE RASKIDA: Nisam očekivao ovako HLADAN TUŠ... Vrbaški bivšem vereniku odala TAJNU koju nikako ne sme da kaže Mini!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.