MILJANA JE GLUMICA ZA OSKARA? U snu dozivala IVANA MARINKOVIĆA, Zola sve čuo i nije mu bilo DOBRO
Miljana i Zola, Foto: Printscreen

zadruga 2

MILJANA JE GLUMICA ZA OSKARA? U snu dozivala IVANA MARINKOVIĆA, Zola sve čuo i nije mu bilo DOBRO

Ko bi rekao...

Objavljeno:

Svakog četvrtka ukućani rijalitija "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugari su imali priliku da pogledaju klip na kome Miljana Kulić u snu doziva ime oca svog deteta, Ivana Marinkovića. Njen dečko Lazar Čolić Zola je sa osmehom gledao snimak, pa je otkrio da misli da je sve to bila gluma:

- To je bilo pet minuta nakom što je pričala sa mnom. Mislio sam da je to folirala, i dalje mislim da je folirala. Pet minuta posle naše svađe ona je počela da doziva. Ne opravdavam to što je uradila i nadam se da se neće ponoviti - rekao je Zola.

foto: Printscreen

- Imala sam košmare te noći, Suza mi je ujutru rekla šta se desilo. Kada sam ustala bila sam deprimirana, nisam znala da je to tako bilo. Verovatno je to uzrokovala svađa sa Lazarom, zato što mi se učinilo da je hteo da mi udari šamar kada sam mu krevet polila vodom. Nije mi prijatno što sam tog čoveka sanjala jer on nije vredan pomena. Sramota me je ovog klipa i same sebe - objasnila je Miljana.

Lazar Jeremić je bio svedok njihove svađe i Miljaninog pričanja u snu, pa je otkrio da Zoli tada nije bilo svejedno, već mu je srce "lupalo dvesta na sat". Marijana Zonjić je bila saglasna sa Zolom da je sve to bio Miljanin performans.

- Ovo je samo provokacija upućena Zoli, Pokušava da izazove reakciju i odlična je glumica. Za Oskara - rekla je Marijana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.