KIJA POČELA DA PRETERUJE? HVALA TI LUNO, ŠTO SI PUŠILA KU**C MOM MUŽU: Obratila se Đoganijevoj na UŽASAN način
Luna i Kija, Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

KIJA POČELA DA PRETERUJE? HVALA TI LUNO, ŠTO SI PUŠILA KU**C MOM MUŽU: Obratila se Đoganijevoj na UŽASAN način

Nije birala reči

Objavljeno: 09:14h

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", pevačica Kristina Kija Kockar, otkako je izašla sa velelepnog imanja privlači pažnju gde god da krene i šta god da uradi. Poznata po britkom umu i oštrom jeziku, Kockareva vrlo često šokira javnost svojim izjavama, te je tako i ovog puta ostavila fanove bez teksta.

Naime, u poslednje vreme se može videti kako je na društvenim mrežama napadaju Lunini fanovi, međutim ona im ne ostaje dužna. Kockareva se ne ustručava da uđe u "rat" sa njima te ih je, kao i ovog puta, ostavila bez teksta svojim komentarom.

Jedna od fanova Đoganijeve joj je napisala ispod fotografije kako svu svoju popularnost duguje upravo Luni, i da nije bilo nje ona nikad ne bi uspela ni u čemu. Bivša stjuardesa je oštro uzvratila a evo i kako.

foto: Printscreen Instagram

- Hvala ti Luno što si pušila kur*c mom mužu na stepeništu! Ljubim ruke! Ajde sad odj*b! - napisala je Kristina i time frapirala pojedine, a mnoge i nasmejala jer je upravo ovaj njen komentar "podeljen" na mnogim nalozima na Instagramu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.