ONA JE NJEGOVA NOĆNA MORA, ZABIBERILA MU AFERU ZBOG KIJE! Miki Đuričić iznerviran: NOKAUTIRAĆU JE!
Miki Đurišić, Foto: RTV Pink printscreen

TEK ĆE PERJE DA LETI

ONA JE NJEGOVA NOĆNA MORA, ZABIBERILA MU AFERU ZBOG KIJE! Miki Đuričić iznerviran: NOKAUTIRAĆU JE!

Biće ludo i nezaboravno

Objavljeno: 22:27h

Miki Đuričić je saznao da se spekuliše da će u rijaliti "Zadruga" ući jedna dobro poznata dama, i zbog toga je potpuno odlepio.

Naime, Jovana Tomić Matora prenela je kako će za nedelju dana da im se pridruži Saška Karan, a kada je to čuo Miki je baš burno reagovao.

"Ako uđe, nokautiraću je. Ne bih žalio pet godina robije posle svega što mi je uradila - rekao je Miki u razgovoru sa Suzanom Perović.

On je naveo zašto je najviše kivan na Sašku

"To je žena koja je izmislila da sam ja ismevao poginule iz Velikog brata", otkrio je Miki zašto je besan na Sašku i šta ne može da joj oprosti.

On tvrdi da je Saška na društvenim mrežama montirala priču da se on podsmevao bivšim zvezdama rijalitija „Veliki brat“ koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Miki je naveo da je zbog Saške doživeo niz neprijatnosti i da je čak zbog tih montaža on dobijao i pretnje.

Miki tvrdi da je Saška to radila sa administratorima jedne bivše zadrugarke jer su oni u njemu videli njoj konkurenciju za pobedu. Time je jasno aludirao na administratore Kristine Kije Kockar, jer je poznato da je s profila na „Instagramu“ Saška Karan hvalila i promovisala Kiju, a minirala Mikija.

Bonus video

ZONJIĆEVA I SALE ZARATILI, A ONDA JOJ JE KRUNIĆEVA ZAPUŠILA USTA: Marijana pomenula Aleksandrovu majku, a Jelena otkrila njegovu POTRESNU TAJNU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.