ONA JE MOJ RAZLOG ZBOG KOJEG SE BORIM PROTIV ALKOHOLA: Marinković rešio da promeni LOŠE NAVIKE! Ona će ga IZLEČITI!
Ivan Marinković, Foto: preenrscreen

PAROVI

ONA JE MOJ RAZLOG ZBOG KOJEG SE BORIM PROTIV ALKOHOLA: Marinković rešio da promeni LOŠE NAVIKE! Ona će ga IZLEČITI!

Doneo je konačnu odluku

Objavljeno:

U ekskluzivnom intervjuu za Happytv.rs, jedan od najokontroverznijih takmičara, Ivan Marinković, dao nam je odgovora na pitanja koja golicaju maštu javnosti već duže vreme i čine da gledaoci drže oči širom otvorene.

Ovaj rijaliti igrač svakako nikog ne ostavlja ravnodušnim, i stalno je predmet priče.

1.Sinoć je u vilu ušla tvoja bivša devojka Jovana Dejić. Da li si imao strah od njenog ulaska u vilu?

-Uvek mi je drago da vidim nekog s kim sam u dobrim odnosima posle emotivne veze. Jovana je sasvim okej devojka i nikakav strah nisam imao. Nisam bio fer prema njoj, jer je to ta mene bila kratka avantura a ne ljubav. Jeste mi bilo malčice nezgodno zbog Jelene, i gledao sam kako što bolje da izbalansiram.

2.Siguran si u svoju ljubav sa Jelenom Ilić. Da li si siguran u ljubav koju ona gaji prema tebi?

-Naravno da sam siguran u Jeleninu ljubav, i nekada mi je stvarno muka od tih insinuacija da ona mene ne voli. Jelena je osoba koja mi najviše znači i siguran sam da niko i ništa ne može da poremeti naš odnos. Takve pretpostavke očigledno proizilaze iz toga što naša veza nije dovoljno eksponirana ovde, i zbog toga sumnjaju u našu ljubav. Samo ja znam koliko me Jeca voli, i to mi je najbitnije.

3. Da li si konzumiranje alkohola sveo na minimun zbog insistiranja tvoje devojke, ili zbog narušenog zdravstvenog stanja?

- Najveći pokretač u mom životu je Jelena! Upravo zbog toga je i jedina osoba koja je mogla da utiče da konzumiranje alkohola svedem na minimum, a nadam se da ćuu ga uskoro i skroz ostaviti. Nije mi zdravlje ugroženo, iako alkohol samo šteti. Ponavljam, Jelena je razlog zbog koga se trudim da uklonim tu lošu naviku iz svog života i hvala joj na trudu koji ulaže u mene.

4. Koju osobu bi voleo da vidiš što pre van vile Parova?

- Nemam ništa protiv ljudi, niti mi bilo ko smeta. Ako već treba da kažem onda ću se voditi time da postoje osobe koje jako malo doprinose programu i samim tim, ne opravdavaju svoj honorar.

Bonus video

ALEKSANDRA JE OTKIDALA NA JELENU KRUNIĆ! Sve tajne veze isplivale u javnost, SUBOTIĆEVA GORI U PAKLU!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.