LUNINA KNJIGA SIMBOLIČNOG NAZIVA ĆE USKORO UGLEDATI SVETLOST DANA: Srbija u transu, a Slobin komentar... ŠOK!
I Luna dobija knjigu o svom životu, Foto: Printscreen Youtube

KIJA DOBIJA KONKURENCIJU

LUNINA KNJIGA SIMBOLIČNOG NAZIVA ĆE USKORO UGLEDATI SVETLOST DANA: Srbija u transu, a Slobin komentar... ŠOK!

Milan Milošević je dao Luni ideju da napiše svoje delo, što je njoj nekada bilo sumanuto, ali je u drugoj Zadruzi" shvatila da je došlo vreme

Objavljeno:

Luna Đogani već neko vreme najavljuje svoju knjigu koja preti da obori granice čitanosti, pa čak i da sruši čitanost Kijine knjige "Potpis". Nema sumnje da su korice jako atraktivne i originalne, a sada se pojavila i slika štiva koje je napisala Emina Smajić, i cela Srbija bruji samo o tome. Knjiga je pod nazivom "Igra sudbine" i posvećena je blogerkinom životu, kao i velikoj ljubavi, tugi i svemu kroz ša je prošla za ovaj kratak period - a nema sumnje da od materijala koji je Luna dala može i španska serija da se snimi. Da podsetimo, Milan Milošević je dao Luni ideju da napiše svoje delo, što je njoj nekada bilo sumanuto, ali je u drugoj Zadruzi shvatila da je došlo vreme. Nekoliko puta je Đoganijeva spomenula da ako Kija može da napiše knjigu, može i ona.

foto: Printscreen/ Instagram/ emina3983

Evo sada je dobila i knjigu na koju je inspirisala, a komentari za korice su više nego pozitivni, čak svi kažu da vizuelno izgleda mnogo bolje od Kristinine.

Ovo je napisala spisateljica na svom Instagram profilu:

??

A post shared by Luna❤Djo❤ (@luna_je_ljubav) on

- Dragi moji, obraćam vam se u vezi s knjigom koju pripremamo. Znamo da mnogi od vas jedva čekaju da je imaju u rukama, ali molimo vas za jos malo strpljenja. Nas tim vredno i predano radi kako bi knjiga što pre bila u prodaji, ali nije nam najvažnije da izađe što pre, nego da bude što kvalitetnija. Želim da vas obavestim da smo doneli odluku da promenimo naslovnicu i da vas 16. 12. u noćnim satima očekuje video-najava knjige, s kratkim pregledom sadržaja i događaja opisanih u njoj. Zahvaljujem mom timu na saradnji, kao i svima koji daju sugestije i nude pomoć. Posebno hvala Ireni Kocić Dimitrijević, koja je dizajnirala ovu naslovnicu. Hvala i vama, budući čitaoci, na razumevanju i strpljenju.

Zanimljivo je to da je Sloba Kijinu knjigu pohvalio čim je izašla, a što se tiče knjige o njegovoj bivšoj ljubavnici, tu je ostao škrt na komentaru, i nema sumnje da bi Luna bila tužna zbog toga.

Bonus video

ANABELA I GAGI O OVOME NIKADA NI REČ NISU REKLI! Luni se u detinjstvu desilo nešto što i danas pamti, otkrila u rijalitiju OGROMNU TAJNU!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.