ISTINA O STANIJINOJ TAJNOJ UDAJI I MISTERIJA FOTKI SA AERODROMA! Šta se krije iza susreta sa Vladimirom!
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

ISTINA O STANIJINOJ TAJNOJ UDAJI I MISTERIJA FOTKI SA AERODROMA! Šta se krije iza susreta sa Vladimirom!

Oglasio se Stanijin PR tim

Objavljeno: 09:57h

U domaćim medijima pojavile su se spekulacije da su se bivši učesnici rijalitija ''Zadruga 2'' Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović tajno sastali, kao i da postoji mogućnost da se zajedno vrate u rijaliti. Ovu priču podgrejale su njihove fotografije sa aerodroma koje su oni danas u približno istom vremenskom periodu podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ubrzo nakon toga osvanula je vest da se Stanija prošle godine tajno udala u Las Vegasu za fitnes instruktora Vladimira koji je poreklom Rus.

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Stanijin PR tim i dobili i informaciju da se Dobrojevićeva ipak nije sastala sa Tomovićem, kao i da se nije tajno udala prošle godine.

foto: Printscreen Youtube

- Stanija se nije tajno sastala sa Vladimirom Tomovićem, niti se udala za Vladimira Rusa. Ona je otputovala u Majami da obnovi ugovor sa firmom za fitnes i suplemente sa kojom sarađuje i čije je zaštitno lice za Balkan, ali i kako bi odradila neophodne zdravstvene preglede. Ne znam ko stoji iza plasiranja ovih lažnih informacija, ali svakako ovo je jedina istina - oglasio se Stanijin PR tim.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.