LJUBA RAZOTKRILA MONSTRUMA: Karađorđev brat TUKAO TROGODIŠNJU MAGDALENU mokrom metlom! OVAJ VIDEO JE DOKAZ
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

JEZIVO!

LJUBA RAZOTKRILA MONSTRUMA: Karađorđev brat TUKAO TROGODIŠNJU MAGDALENU mokrom metlom! OVAJ VIDEO JE DOKAZ

Aleksandru maltretirao stric, tako što je njoj i njenoj ćerki gasio grejanje, a malenu Magdalenu je i tukao

Objavljeno:

Drama oko ljubavnog trougla Ljube Pantović, njene ćerke Aleksandre i Aleksandra Čabarkape ne jenjava. Da se podsetimo jedne scene koja odigrala u rijalitiju Parovi, kada je došao i Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac, a Ljubin bivši muž, koji je osuo drvlje i kamenje po Aleksandru Čabarkapi i time došao u direktan sukob sa svojom ćerkom.

Prilikom njihovog duela, Alekasandra je otkrila neke užasne stvari o svom stricu Srboljubu koji je nedavno gostovao u rijalitiju i uputio oštre reči Ljubi i Aleksandri, ali ni one mu nisu ostale dužne.

Tukao Aleksandrinu malu ćerkicu
Tukao Aleksandrinu malu ćerkicu foto: Printscreen

Aleksandra je optužila Srboljuba da je tukao i maltretirao nju i njeno dete.

- Reci mi nešto, zašto je tvoj brat maltretirao i tukao mene i moje dete, gasio nam grejanje - vikala je kroz plač Aleksandra svom ocu Karađorđu.

U Parove se, tada, ubrzo javila i Ljuba koja je osula paljbu bukvalno po svima, kako bi zaštitila sebe i svoju ćerku. U tom momentu je zgrozila mnoge i ova scena se i dan danas prepričava.

- Izvinjavam se Parovima, ali ćete biti prinuđeni na neke stvari, ali biće vam zanimljivo da vidite kako prolaze neki koji se mešaju u tuđe živote, koji lažu, koji kradu, koji reketiraju, koji biju tuđu decu, koji udaraju decu od 3 godine mokrim metlama - rekla je Ljuba, aludirajući na svog bivšeg devera Srboljuba Subotića, za kog je Aleksandra več ranije iznela da je tukao nju i njenu ćerku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.