NAKON NJENOG UKLJUČENJA U EMISIJU, DUŠICA BILA NA IVICI SUZA: Ja kao majka proživljavam ovo što i ona! (VIDEO)
Voditeljku je potreslo uključenje Zerinine majke Sanele, Foto: Printscreen Youtube

NEPRIJATNA SITUACIJA

NAKON NJENOG UKLJUČENJA U EMISIJU, DUŠICA BILA NA IVICI SUZA: Ja kao majka proživljavam ovo što i ona! (VIDEO)

Sa knedlom u grlu i plačljivim glasom Sanela sa obratila Srboljubu Subotiću

Objavljeno:

Tokom sinoćne emisije u studio se uživo uključila se majka Zerine Hećo, Sanela, koja je imala potrebu da se oglasi nakon gnusnog postupka Aleksandre Subotić, koja je otkrila javnosti da je Zerina silovana.

Sa knedlom u grlu i plačljivim glasom Sanela sa obratila Srboljubu Subotiću, koji je rekao da je Zerina odglumila nervni slom koji je dobila zbog ovoga.

- Onaj stres ne može odglumiti ni najbolji glumac. Budite čovek, bar nađite dostojanstva i izvinite se onima koji su prošli to što su prošli, bar ženama koje su se u tom momentu našle uvređene. Moje dete nije ubačeno da laže i da folira. Vaša Aleksandra, na šta sam ja ponosna na svoju Zerinu, poštuje produkciju i televiziju na kojoj je - govorila je plačljivim glasom Sanela.

foto: Printscreen Youtube

Nakon toga ju je voditeljka Dušica Jakovljević upitala da bliže objasni milionskom auditorijumu kako se sve dogodilo i kako je došlo do ovog nemilog događaja.

- Ja nisam mogla da se suočim sa njom nakon toga, ni da je pogledam u oči. Pokušali smo preko psihologa da rešimo... Nisam ni mogla pomisliti da će neko nekome reći to. Pogotovo žena ženi. Ja kao majka proživljavam ovo što i ona. Možda i duplo jače, jer ne mogu da budem uz nju. Ponosna sam na nju, jer nijednog trenutka nije potencirala tu priču - ispričala je sa knedlom u grlu Sanela.

U video prilogu pogledajte kako je izgledalo uključenje Zerinine mame:

Bonus video

MILJANA USRED NOĆI ISPOLIVALA ZOLU U KREVETU: Nije mogla da se smiri pa mu je udarila takvu ŠAMARČINU da mu se glava okrenula!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.