DIRLJIVO! BANE TEŠIO ZERINU CELU NOĆ: Lepe reči koje joj je uputio i njihov zagrljaj NATERAĆE VAS NA SUZE! (VIDEO)
Zerina i Bane, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

DIRLJIVO! BANE TEŠIO ZERINU CELU NOĆ: Lepe reči koje joj je uputio i njihov zagrljaj NATERAĆE VAS NA SUZE! (VIDEO)

Nije znao kako drugačije da joj pomogne

Objavljeno:

Zerina Hećo i Bane Čolak definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a zbog toga su jedno drugom uputili niz pogrdnih reči, a imali su i žestoke konflikte za stolom i pred svima. Međutim, zadrugarka je psihički klonula otkad je njena cimerka Aleksandra Subotić otkrila da je ona bila silovana i samim tim pokušala da joj napakosti.

Iako više nisu zajedno, Čolak se trudi da joj udovolji, a u toku noći joj je prišao i ovim rečima pokušao je da joj se približi i saopšti joj da može uvek da računa na njega.

"Šta god da se desi, uz tebe sam. Ti znaš da bih ja došao da budem tu, pa mislm da sam nepoželjan, pa ne znam šta ću..a opet znam da bi trebalo da budem tu... tačno sam svako veče spustio glavu na jastuk onda kad i ti. Ja sam zato hteo da te zovem da pričamo, znao sam da imaš strah da ću ikada reći. Nikad ne bih učinio da se ovako osećaš zbog mene" - rekao je Bane. "Ja sam rekla da si ti primetio promene u mom ponašanju i da si mi postavljao pitanja i da sam morala da ti kažem" - rekla je Zerina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.