UČESNICA RIJALITIJA OTKRILA JEZIVU ISTINU: Optužili su me da sam GURNULA MUŽA NIZ STEPENICE! BIO JE U KOMI 6 MESECI
Mirjana Dimitrovski, Foto: Printscreen

PAROVI

UČESNICA RIJALITIJA OTKRILA JEZIVU ISTINU: Optužili su me da sam GURNULA MUŽA NIZ STEPENICE! BIO JE U KOMI 6 MESECI

Šok u "Parovima"

Objavljeno:

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Mirjana Dimitrovski je rešila da sinoć u emisiji otvori dušu i progovori o svojoj najmračnijom tajni.

- Moj suprug je pao sa osme stepenice. Pijan je krenuo sa devojkom, ja sam ga našla. Prvog maja, sin i ja smo bili u manastiru u Beočinu i zvali smo ga, ćerka je imala drugaricu iz Londona u gostima. Drugog maja je krenuo pijan po devojku, a to je jedna prodavačica koja je bila dosta mlađa od njega, radila je u pekari, mi smo tada bili razvedeni. Kada je pao našli su mu 3,3 promila alkohola, bio je šest meseci u komi, molili smo se za njega - izjavila je takmičarka.

foto: Printscreen

A onda je Mirjana nastavila:

- Ja sam tog kobnog dana došla u kuću u kojoj u prizemlju moja ćerka živi, a bivši suprug na prvom spratu. Htela sam ćerki da kažem šta smo uradili u dvorištu moje kuće. Ćerka, svekrva i zaova su me optužili da sam ja gurnula bivšeg muža. Posvedočile su mi komšije da nisam to uradila. Kada se to desilo sa njim, ja sam vikala: "Aleksandra dođi tata ti je pao, umire" i ona je zatekla mene i dva čoveka kraj mog bivšeg supruga dok je ležao, ona je mislila da smo se mi svađali i da sam ga ja gurnula. Sa ćerkom ne razgovaram jer me je povredila!

foto: Printscreen

Iako je imala loš brak, Mirjana je rekla da je bila jako sposobna i da je umela da zaradi novac za svoju decu.

- Nikada nisam tražila izdržavanje za decu od supruga, sve sam sama. Ćerka mi je bila najbolji student ekonomije. Držala sam fabriku za kore u Temišvaru, snalazila sam se - zaključila je učesnica "Parova".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.