ODLUČENO JE! BEBU ĆE GAJITI PRED KAMERAMA: Novi detalji DRUGE TRUDNOĆE u PAROVIMA
Foto: Printscreen

parovi

ODLUČENO JE! BEBU ĆE GAJITI PRED KAMERAMA: Novi detalji DRUGE TRUDNOĆE u PAROVIMA

Vredno rade na povećanju nataliteta

Objavljeno:

Nikola Lakić je svakako jedan od najzanimljivijih stanara vile "Parova", a sada je odlučio da progovori o nekim temama koje će svakako zagolicati maštu naših mnogobrojnih gledalaca.

1. Nakon histeričnog ispada Izabele Alijoski tokom emisije "Jutarnja kafica", nisi mogao da ne iskomentarišeš. Mnogo su opet tvoju izjavu videli kao ljubomorni ispad. Šta je zapravo istina?

- Ma, koga zanima dotična persona!

foto: Printscreen

2. Kako komentarišeš izjavu Gorana Vujičića-Vuje da si "zastareli rijaliti igrač", te da si udario na njega jer si sujetan?

- Goran je osveženje u "Parovima", posle duže vremena. Poštujem njegov način igre, a ja kao "zastareo rijaliti igrač" sam mu upravo kao i Ivan i Mili, dao malo prostora da se iskaže i samim tim da ispliva u prvi plan. To je često i poenta nas koji smo već duže vreme ovde, a što se tiče sujete, smešna priča.

3. Gde je zapelo sa bebom? Hoće li publika rijalitija "Parovi" svedočiti rijaliti bebi ili ne?

foto: Printscreen

- Nadam se da će izraz na mom licu biti identičan kao kod Bakija, kada je saznao da mu je žena trudna, a onda i kada je dobio prinovu. Kasni joj trideset dana, pa željno iščekujemo vesti u narednom periodu. Ali ako ne bude ovde, napolju definitivno nastavljamo punom parom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.