JEZIVI NERVNI SLOM: Bacao sve pred sobom! Polupao kuhinju! Obezbeđenje nije moglo da ga obuzda (VIDEO)
Savo je izgubio kompas, Foto: Printscreen Youtube

POLUDEO

JEZIVI NERVNI SLOM: Bacao sve pred sobom! Polupao kuhinju! Obezbeđenje nije moglo da ga obuzda (VIDEO)

On je od besa počeo da baca sve po kuhinji

Objavljeno:

Savo Perović važi za mirnog momka koji u Zadruzi nije pokazao da olako burno reaguje na prozivke i u situacijama u kojima bi ostali reagovali glasno on obično spusti loptu. To nije bio slučaj kada je danas došao u situaciju da ga ostali zadrugari pitaju za hranu, a da pritom dobro znaju da je sav svoj štek potrošio i da mora da traži od ostalih.

foto: Printscreen Youtube

- Sve vam dajem! Svima dajem hranu i pravim! Danas ništa jeo nisam, sram vas bilo, niko da me ponudi! Ne mogu da verujem! Kako vas nije sramota da idete za mnom i tražite mi pare, alo! Je*em vam mater više! - vikao je Savo, pa je onda otišao kod hotela kako bi izbacio iz sebe bes.

Time uvređen, on je od besa počeo da baca sve po kuhinji, ali je reagovanjem obezbeđenja odmah istrčao iz Bele kuće kako bi se kod hotela smirio uz pomoć svojih prijatelja.

foto: Printscreen Youtube

- Samo ga pusti da se prošeta i biće on dobro, ništa se ne brini - rekla je Olja savetovajući ostale da ga ostave na miru.

Luna Đogani, Adam, Lazar Jeremić i Olja Bajrami su samo posmatrali kako on sebi gunđa u bradu govoreći kako ne može da veruje da ljudi mogu da budu toliko nezahvalni.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video

IVANA VRBAŠKI ZBOG BOLESTI SPREČENA DA DOĐE U RIJALITI, PA OSTAVILA KARAĐORĐA PREKO TELEVIZIJE! Kukavički se povlačim, ali ovo je za mene previše!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.