NAPRAVILI VELIKU VERIDBU, PA PUKLA TIKVA ZBOG MINE: Ivana JAVNO ostavila Karađorđa! Ni ne sluti šta ga čeka!
Ivana Vrbaški je javno ostavila Karađorđa, Foto: Printscreen

JAVNO OSTAVLJANJE

NAPRAVILI VELIKU VERIDBU, PA PUKLA TIKVA ZBOG MINE: Ivana JAVNO ostavila Karađorđa! Ni ne sluti šta ga čeka!

Ona se sinoć javno u emisiji odlučila da stavi tačku na vezu sa Karađorđem

Objavljeno:

Ivana Vrbaški oglasila se povodom svega što se dešavalo u rijalitiju između Karađorđa Subotića i njene ćerke, Mine Vrbaški. Ivana je priznala da joj je jezivo sve što je gledala i da više neće biti sa Subotićem u vezi.

- Ono je bilo jezivo! Zaista, ja ne znam šta da kažem, cele noći nisam spavala i sve sam ispratila. Način na koji je on pričao sa Minom je bio grozan, kaže da bih ja osudila Minino ponašanje, pa meni je dete na prvom mestu i još se nije rodio taj koji će to da promeni niti će se roditi. On ima 50 godina, može Mini i mnogima otac da bude, a način na koji je pričao sa Minom i ne samo sa njom, već i sa Matorom, sa Miljanom, Marijom, to je stvarno užasno, ja ne znam šta se njemu desilo - rekla je Ivana.

foto: Printscreen

Ona se sinoć javno u emisiji odlučila da stavi tačku na vezu sa Karađorđem, a sve je zanimalo da li je to njena konačna odluka.

- Definitivno sam odlučila da stavim tačku na sve sa njim, žao mi je što je to tako ispalo javno, ali javna je bila i veridba pa je možda i ovo trebalo tako da bude, mada ja nisam iz tog filma, ali kad on bude izašao ja ću popričati sa njim i sve mu objasniti. Mada mislim da i on razume i već shvata šta je i kako - rekla je Ivana i dodala:

foto: Printscreen

- Ne može on da kaže da se Mina ponaša kao Aleksandra, svi su videli kako je Aleksandra reagovala kad smo mi ušli u Zadrugu i ja sam prva koja je mogla da odgovori njoj i da pobesni, a to nisam uradila. A Mina je sve lepo njemu pričala, mirnim tonom a onda je krenula da viče kad je pobesnela na njegove konstatacije. Ne znam više šta bih rekla o njemu.

Bonus video

ĆUTAO JE 3 MESECA, NIŠTA NIJE JEO DVA DANA, A SADA JE DOŽIVEO JEZIV SLOM: Sava Perovića ne može da SMIRI ni obezbeđenje, vrišti i plače na sav glas!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.