ZERINA IMA PROBLEM SA MUŠKARCIMA? Ovo je njen bivši MUŽ o kom se stalno priča, a koji je ZLOSTAVLJAO u braku!
Zerina Hećo, Foto: Facebook

ZADRUGA 2

ZERINA IMA PROBLEM SA MUŠKARCIMA? Ovo je njen bivši MUŽ o kom se stalno priča, a koji je ZLOSTAVLJAO u braku!

Bivšeg ostavila jer ju je tukao, ali ovog zato šamara redovno

Objavljeno: 13:18h

Zerina Hećo, koja je ovih dana posebno u centru pažnje zbog skandalozne veze i odnosa sa Banetom Čolakom, sve više privlači pažnju gledalaca zbog agresivnog ponašanja koje pokazuje poslednjih dana intenzivno.

Sve je kulminiralo kada je pre neki dan, odvukla svog bivšeg dečka u toalet, prvo ga pljunula, a onda mu lupila šamarčinu. Ovo Zerini Hećo, kao što je već poznato nije prva veza u kojoj je prisutno fizičko nasilje, jedino što je ovaj put za razliku od prethodnog ona ta koja je fizički napdala. Podsetimo, Zerina je pre Baneta bila u braku sa Rusmirom Hećom, sa kojim ima ćerkicu, a razveli su se jer ju je, kako ona tvrdi, tukao.

Rusmir Hećo sa ćerkicom
Rusmir Hećo sa ćerkicom foto: Printscreen

- Istina je da me je fizički napao, zato smo se i razveli. Bolje funkcionišemo otkad smo razdvojeni, a i sredina za naše dete je zdravija. Zašto je to uradio, pitajte njega, jer ni sama ne znam odgovor. Provodimo nekoliko sati nedeljno zajedno sa ćerkicom. Najveću pomoć imam od majke - rekla je svojevremeno Zerina. Inače, Rusmir Hećo podneo je nedavno i prijavu protiv starlete zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju i od Centra za socijalni rad zatražio da se njemu dodeli starateljstvo nad devojčicom.

Njen bivši muž zamerio je Zerini što je pred kamerama imala seks s Nikolom Lakićem, s kojim je nekoliko meseci bila u vezi. Takođe, zasmetalo mu je i to što joj iz Hećove pred kamerama isterivan đavo, kao i što je u alkoholisanom stanju polugola igrala na kiši u dvorištu vile. Poseban deo koji je Rusmira iznervirao je odnos između Zerine i njenog bivšeg dečka Sukija, čoveka koji je bio u zatvoru u Hrvatskoj zbog organizovanja prostitucije, a koji se nekoliko puta uključio u rijaliti.

Zerinin bivši muž koji ju se navodno tukao, Rusmir Hećo
Zerinin bivši muž koji ju se navodno tukao, Rusmir Hećo foto: Printscreen

Zerina Hećo morala je na dva dana da napusti „Parove“, u kojima je tada učestvovala, kako bi otišla u Sarajevo, u centar za socijalni rad i na sud zbog pokušaja njenog bivšeg muža Rusmira Heća da joj oduzme starateljstvo nad njihovom ćerkom (4). Ubrzo potom, međutim, Rusmir je poručio da je izgladio sve nesporazume s bivšom ženom:

Zerina Hećo, plakala zbog Baneta
Zerina Hećo, plakala zbog Baneta foto: Printscreen

- Imali smo nesporazum, ali smo ga rešili. Nastavićemo normalno da komuniciramo. Naše dete je plod naše ljubavi. Trudićemo se da ona ništa ne oseti. Razišli smo se zbog različitog pogleda na život - neočekivana je bila Rusmirova reakcija s obzirom na korake koje je preuzeo samo nekoliko dana pre toga. Njihova ćerka je na kraju ostala za sada ipak pod Zerininim starateljstvom, a trenutno je čuva Zerinina majka.

Rusmir, ipak, čini se koristi svaki slobodan trenutak da bude sa devojčicom. Na njegov fejsbuk profilu nalaze se uglavnom fotografije sa ćerkicom, a više je nego očigledno da joj on posvećuje mnogo vremena, te da je za malenu izuzetno vezan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.