MOJE IME NEMOJ VIŠE DA SI SPOMENULA! SVI PRIČAJU O MOM MEĐUNOŽJU: Sanja ZAPRETILA Matoroj, ona GRCALA u suzama!
Sanja je Matoroj zamerila mnoge stvari, Foto: Printscreen

DUBOKO JOJ ZAMERILA

MOJE IME NEMOJ VIŠE DA SI SPOMENULA! SVI PRIČAJU O MOM MEĐUNOŽJU: Sanja ZAPRETILA Matoroj, ona GRCALA u suzama!

Matora je u Zadruzi pričala o dlačicama na Sanjinom međunožju

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora danas je dobila poziv sa svojom devojkom, Sanjom Stanković, a kada je čula šta ima da joj kaže, rasplakala se.

Naime, Matora je u Zadruzi pričala o dlačicama na Sanjinom međunožju, što je Stankovićevu razbesnelo, pa joj je to odmah prebacila:

foto: Printscreen

- Da li si ti retardirana? Svi portali pišu o mom međunožju! Jesi li bre normalna, reci mi? Pričala si o novom stanu gde se nalazi, a znaš kakav sam imala pakao napolju sa bolesnicima. Da li je toliko bitno da pričaš o svom privatnom životu? Moje ime više nemoj da spominješ tamo, znaš zašto si došla! Jovana, šta misliš kako je mojim roditeljima, tvoja majka me zvala u 2 noću da me pita šta ti pričaš - rekla je Sanja, a Jovana se kroz suze izvinjavala.

- Blamiraš me zbog tvojih gluposti. Aktiviraj se, volim te najviše na svetu. Bora i Zorica - njih da se kloniš. Slizala si se sa Lunom, a znaš šta je bilo u prethodnoj Zadruzi, nema toga, to je moglo pre rijalitija - dodala je Stankovićeva.

- Neću da produbljujem kontakt, znam da mi ona nije prijatelj - rekla je Matora, a onda joj je Sanja zamerila što je masirala Eleonoru.

Detalje ovog nimalo prijatnog razgovora pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

ZADRUGARI ŽESTOKO KAŽNJENI: Nova odluka dovela je Zoricu Marković do LUDILA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.