NE ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Marinković na posebnoj terapiji! Prognoze lekara NISU DOBRE boluje od HEPATITISA!
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

parovi

NE ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Marinković na posebnoj terapiji! Prognoze lekara NISU DOBRE boluje od HEPATITISA!

Ozbiljno je!

Objavljeno: 04.12.2018. 10:19h

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Ivan Marinković jedan je od takmičara koji ne prestaje da niže skandale, a dobro obavešten izvor otkriva da bivši suprug pevačice Goce Tržan ima alkoholni hepatitis!

Marinković se produkciji rijalitija požalio na jake bolove u abdomenu, a nakon lekarskog pregleda kom se podvrgao ustanovljeno je da mu je alkohol ozbiljno ugrozio zdravlje.

- Ivan dugi niz godina konzumira alkohol, a posledice svega toga tek sada izlaze na videlo. On nikada nije imao ozbiljnijih problema zbog toga što puno pije, ali su mnogi primetili da s njim u poslednje vreme nešto nije u redu. Otkad je ušao u sedmu sezonu rijalitija, kao da nije isti čovek. Non - stop samo sedi i samo je povremeno aktivan. U toku emisija koje idu uživo ponekad samo presedi i ne kaže ništa, a počeo je da se žalu i na ozbiljne bolove u stomaku - otkriva dobro upućen izvor.

foto: Printscreen

Marinković se u više navrata požalio cimerima na mučnine koje su sve učestalije, ali nijednog momenta nije hteo da prihvati da možda ima ozbiljan zdrastveni problem.

- Ivan je svestan činjenice da je na ivici da sebi upropasti zdravlje zbog toga što previše konzumira alkohol. Sada je shvatio da možda ima problem sa jetrom, a to nije ni malo naivno. Požalio se Produkciji Hepi televizije, pa ih je u toku prošle nedelje zamolio da mu izađu u susret i dovedu lekara da ga pregleda. Kada je pregled obavljen, saopštili su mu da postoji mogućnost da ima alkoholni hepatitis, koji je krenuo da se razvija, a dijagnoza se poklapa sa simptomima na koje se Marinković žalio - priča sagovornik.

Iako su Ivanu svi odmah sugerisali da bi trebalo drastično da promeni životne navike, da živi zdravije i ostavi alkohol, on je rekao da ne želi da razmišlja o tome da može da se razboli i da ne želi da napusti rijaliti.

 

- Marinković je svestan da bi trebalo da prestane da pije jer ima ozbiljne probleme s jetrom, ali on odbija da misli o tome da bolest može da se proširi. Rekao je doktoru: "Nikad do sada nisam imao problem zbog pića. Naravno da ću da pazim koliko pijem, ali neću da prestajem. Ne mogu da verujem da me je sada i ovo snašlo pored svega. Iz rijalitija ne planiram da izlazim jer su mi pare potrebne." Ivan je odmah tražio lekarima terapiju koja će mu pomoći da mu mučnina i bolovi koje oseća u stomaku prestanu, pa su mu izašli u sustret ako je najbolje rešenje da sada izađe iz rijalitija i počne više računa da vodi o sebi. Potrebni su mu i redovni lekarski pregledi kako bi se njegovo stanje pratilo i kako se ne bi pogoršalo - završava sagovornik.

Inače, ukoliko Marinković ne svati da odmah treba da se leči, rizikuje da dobije cirozu jetre, a to je krajnji stadijum do kog se alkoholni hepatitis razvija.

Bonus video

(Espreso.rs/Rijaliti)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media