OTKRIVENA PRELJUBA: Ljuba Pantović je VARALA Karađorđa sa PANDUROM! Krala ROLEKSE pa je on izvadio iz ZATVORA
Otkriveno s kim je Ljuba varala Karađorđa, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 2

OTKRIVENA PRELJUBA: Ljuba Pantović je VARALA Karađorđa sa PANDUROM! Krala ROLEKSE pa je on izvadio iz ZATVORA

Karađorđe Subotić je više puta bio iza rešetaka

Objavljeno:

Rođeni brat Karađorđa Subotića i bivši dever Ljube Pantović - Srboljub Subotić, bez dlake na jeziku otkriva dugo čuvanu porodičnu tajnu.

foto: Printscreen

Naime, Srboljub je otrkio da je Ljuba, dok je bila u braku sa Karađorđem, bila u vezi sa jednim beogradskim policajcem i da je zbog toga izbegla zatvorsku kaznu.

- U braku Karađorđa i Ljube su bili kao Boni i Klajd. Ljuba je mog brata podsticala na izvršavanje krivčnih dela. Neretko je i sama učestvovala sa njim u raznim iznudama. Ipak, za razliku od Karađorđa, ona nikada nije završila iza rešetaka, iako je jednom bila privedena zbog krađe roleksa. Spasao ju je njen ljubavnk, inače policajac, a ona je vratila sat. Karađorđu je sve bilo sumnjivo, a nakon nekoliko dana od Ljubino privođenja uhvatio ju je na gomili sa dotičnim policajcem - počinje priču Srboljub, koji se nada da će njegov brat u rijalitiju "Zadruga" otkriti do sada nepoznate detalje njegovog braka sa Pantovićevom.

Karađorđe, Aleksandra i Srboljub Subotić
Karađorđe, Aleksandra i Srboljub Subotić foto: Printscreen

- Ljuba je Karađorđa u braku samo iskorišćavala. Sve pare mu je uzimala i zbog njega je bila šampion u bodibildingu jer joj je on plaćao da putuje svuda po svetu na takmičenja. Ona je montrum od žene i nadam se da će Karađorđe ispričati šta mu je sve radila dok je živela sa njim. Moj brat još ništa nije otkrio o njenoj crnoj prošlosti - uverava Subotić i konstatuje da je siguran da će Ljuba navesti Karađorđa da fizički nasrne na nju.

- Ljubin cilj je da izbaci Karađorđa iz "Zadruge". Ona želi od njega da napravi nasilnika i zbog toga na sve načine želi da on nasrne na nju. Zato ga toliko provocira i vređa, a Karađorđe je, nažalost, na ivici da je udari - tvrdi Srba, koji ne može da sakrije da ga je Karađorđe razočarao ulaskom u Imaginarijum!

- Nisam mogao da verujem kada sam video Karađorđa u drugoj sezoni "Zadruge". Sa njim sam bio po ceo dan, a on je do poslednjeg trenutka krio da ulazi u rijaliti. Nije imao razloga da tako postupi jer bih mu dao savet kako da se tamo ponaša - zaključio je Srboljub.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.