LUNA JE TREBALA DA IMA MU*A I DA KAŽE: JA SAM TI ŽENA! Potpuno nov pogled na ljubavni TROUGAO i PREOKRET
Foto: Printscreen/youtube

zadruga 2

LUNA JE TREBALA DA IMA MU*A I DA KAŽE: JA SAM TI ŽENA! Potpuno nov pogled na ljubavni TROUGAO i PREOKRET

Možda bi sve bilo drugačije

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je u Jeleni Golubović našla odličnog savetnika u njenoj vezi sa Davidom Dragojevićem. Golubovićeva je pričala Subotićevoj na koji način treba ignoriše prozivke koje dobija na račun svog dečka.

Osim toga, Jelena je poistovetila vezu njih dvoje sa ljubavnim trouglom koji čine akteri Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. A kako je ceo Balkan uzdrmao odnos ove trojke, ni njih dve nisu ostale uzdržane, a da ih ne prokomentarišu.

- Što se tiče rijalitija, čestitam i Kiji i Luni. Što se tiče života, ona (Kija) je bila žena na papiru, a sa njom (Lunom) je živeo. Ljubavnica kad te kresne, ona ode kući, a sa ovom je živeo - pričala je Jelena.

foto: Printscreen

- Dobro, meni se ne sviđa šta je on napravio. Kriv je on za sve. Ološ - prokomentarisala je Subotićeva.

- Kao što ona što je žena na papiru ima pravo da kaže: "Ja sam ti žena" i Luna ima pravo da kaže on je moj muž. Luna je imala više prava suštinski. Da ja imala mu*a da iznese to. Kao što Ljuba ima mu*a da kaže da je majka. Ma koja si ti majka kada si pustila maloletno dete da se samo snalazi?! To je monstrum - pričala je Golubovićeva.

- To mešanje u tuđe veze i brakove, ja ne podržavam. Ja sam sličnu grešku napravila kada sam imala 16 godina, sada nikada to ne bih sebi dozvolila. Zato mi je čudno što je ona to sebi dopustila sa 22, ali opet zaljubljenost - ostala je nedorečena Aleksandra.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.