ZAŠTO ALEKSANDRA MRZI SVOJU MAJKU? Pokušala je da opet smuva Ljubinog verenika, on je ISKULIRAO
Ljuba i Aleksandra, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

zadruga 2

ZAŠTO ALEKSANDRA MRZI SVOJU MAJKU? Pokušala je da opet smuva Ljubinog verenika, on je ISKULIRAO

Skandal!

Objavljeno:

Čitava Srbija je pre nešto više od pet godina pričala o kaluđeričkoj sapunici kada je maloletna Aleksandra Subotić rodila ćerku Magdalenu, koju je dobila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, dečkom svoje majke Ljube Pantović. Međutim, kako piše "Rijaliti", Aleksandra je nakon kraha veze sa Čabarkapom opet bacila oko na majčinog partnera.

Naime, ona je prošle godine navodno zavodila Ljubinog verenika Mirka Perića, ali ju je on, kada je shvatio šta je posredi, na pristojan način odbio.

- Čim je Ljuba upoznala Aleksandru sa verenikom Mirkom, ona je bacila oko na njega. Svidelo joj se što je imućan i što živi luksuznim životom u Švedskoj, a pored toga, prijalo joj je što je galantan prema njoj i njenoj majci. Nije mogla da sakrije simpatije prema Mirku i u njemu je videla pravog muškarca. Aleksandra je toliko odlepila za njim da je svaki put kada bi Ljuba otišla na trening ili u šoping šetala golišava po stanu - počinje priču izvor "Rijalitija" i konstantuje da Aleksandra bukvalno nije mogla da smiri strasti prema Periću, iako je bila u vezi sa Davidom.

foto: Printscreen Instagram

- Aleksandra je po svaku cenu želela da zadivi Mirka i da mu pokaže da je bolja od svoje majke. Iako ne voli da kuva, Mirku je stalno pravila omiljenu poslasticu. Pričala je kako je zrelija od svojih vršnjakinja i vrlo svestrana za svoje godine. U jednom trenutku njeno flertovanje je postalo toliko očigledno da je to primetila i Ljuba. Ipak, ona je bila sigurna u Mirkove emocije i znala je da njena ćerka nije bila spremna da joj preotme dečka po drugi put posle osude koju je doživela - uverava izvor.

Ipak, Aleksandra je bila spremna da osvoji Mirka i zauvek ostavi Davida, ali Perić je odlučio da Subotićevoj jasno dokaže da sa njom ne želi ništa.

- Kada je Aleksandra počela da dodiruje po ramenima Mirka u toku razgovora, on je shvatio da je vreme da joj jasno da do znanja da preteruje. Mirko je Aleksandri na kulturan način rekao da Ljubu voli najviše na svetu i da nijedna devojka ne bi mogla da joj parira. Njegove reči su za Aleksandru bile šamar i uprkos tome što je Ljuba zvala da živi sa njom i Mirkom u Švedskoj, Subotićeva je odlučila da to odmah odbije i prekine sve veze sa Perićem - tvrdi izvor i otkriva da je Aleksandra nakon ovog razgovora počela da ogovara Mirka.

foto: Facebook

- Nakon što je shvatila da Mirko nikada neće biti sa njom, Aleksandra je odlučila da ga izbegava. Rekla je Ljubi da na planirano more mogu da idu samo njih dve sa Davidom, ali bez Mirka. Iako je to Ljuba prihvatila, Aleksandra je počela da joj prebacuje da Mirko nije pravi muškarac za nju i da joj zbog njega ne daje novac - uverava izvor i zaključuje da je jedan od glavnih razloga zahlađenja odnosa između Aleksandre i Ljube bio upravo Mirko.

- Aleksandra neće nikada oprostiti sebi što nije osvojila Mirka. On je njena tiha patnja. Nakon što ju je Mirko odbio, Aleksandrin odnos sa Ljubom je totalno zahladneo. One su vreme na moru provele u svađi, a nakon što su David i Aleksandra otišli za Beograd, Ljubi se pridružio Mirko, što je Subotićevu dovelo do ludila - zaključuje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.