ELEONORA OTKRILA ŠTA SE TAČNO DESILO IZMEĐU NJE I SLOBE NA ŽURKI: On je meni namignuo dva puta! Luna će odlepiti!
Eleonora je sinoć napustila Zadrugu odlukom gledalaca, Foto: Printscreen

KAŽE DA NIJE KRIVA

ELEONORA OTKRILA ŠTA SE TAČNO DESILO IZMEĐU NJE I SLOBE NA ŽURKI: On je meni namignuo dva puta! Luna će odlepiti!

Konačno otkrila šta se dogodilo

Objavljeno:

Eleonora Miljković sinoć je napustila Zadrugu i otkrila šta se sve dešavalao sa Slobom Radanovićem kada je bio gost na žurki.

- Ništa posebno se nije desilo, bilo je obično veče. Žurka, kao i svaka žurka. Upoznali smo se najnormalnije, kao što se upoznao sa svima. Nismo pričali ništa posebno, pitao me je samo da li sam iz Makedonije, a ja sam odgovorila potvrdno. Pitao me je i kako mi je ovde, rekla sam mu da mi je "okej". Da pojasnim za to namigivanje... Ja nisam nikom namigivala. Momak mi je namignuo dvaput. To su primetili ostali zadrugari, pa su sutradan krenuli komentari kad su me Luna i još neki napali jer sam rekla da je bio simpatičan momak - otvorena je bila Eleonora na početku intervjua.

- Simpatičan je momak, ne mogu sad da kažem da mi se dopada jer ga ne poznajem. Fizički je simpatičan, ima lepu energiju. Da je on ostao u Zadruzi ne bih se s njim upustila u emotivnu vezu. Možda bih popričala malo sa njim, upoznala bih ga - otkrila je Eleonora.

Bonus video

ROĐENA MAJKA NIJE VIDELA RAZLIKU! 7 dana je bila ubeđena da je pored nje Giba, a onda je usledio šok! Evo kako je Rada reagovala kad su joj rekli ISTINU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.