LJUBAKA SE S MIKIJEM, A NAPOLJU JE ČEKA UŽASNA ISTINA: Ostala je bez MUŽA! SAD JE BAŠ OZBILJNO
Miki i Suzana, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

LJUBAKA SE S MIKIJEM, A NAPOLJU JE ČEKA UŽASNA ISTINA: Ostala je bez MUŽA! SAD JE BAŠ OZBILJNO

Izgleda da ni ne zna da je ostala bez muža

Objavljeno:

Ovog četvrtka kada su gledali video-klipove zadrugari su saznali da su se Miki Đuričić i Suzana Perović ljubili. Nakon toga nastala je opšta polemika oko toga da li su njih dvoje imali odnose i pre ''Zadruge 2''. Suzana je istakla da ne želi da priča o svom privatnom životu, ali je zato Miki izjavio kako su ova zadrugarka i njen suprug samo najbolji prijatelji sa kojim ima decu i da žive zajedno, ali da nisu u braku. Suzana je danas i priznala da se zaljubila u Mikija.

Vlada Perović, Suzanin muž
Vlada Perović, Suzanin muž foto: Printscreen

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Vladu Perovića, Suzaninog supruga, kako bi čuli njegov komentar povodom cele situacije, kao i u kakvi su odnosima zapravo on i Suzana, međutim on nije bio preterano rečit.

Miki Đuričić
Miki Đuričić foto: Printscreen

"Stvarno me to ne interesuje, na putu sam. Pozdrav" - kratko je izjavio Vlada Perović. Podsetimo, nakon poljupca Mikija i Suzane, Vlada Perović je za Pink.rs izjavio kako je ona uvek bila dobar čovek, da smatra da taj njihov poljubac nije ništa ozbiljno, kao i da je Miki velika faca i dobar kuvar.

Međutim, sudeći po ovoj novoj izjavi koju je dao za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, može se zaključiti da je Vlada promenio ploču, a da li je tako, kao i da li će iznositi neke nove detalje iz odnosa sa Suzanom, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.