URNEBESNA BAKA LINDA OPET ZASMEJAVA: Trudiću se da OPRAVDAM titulu NAJPOPULARNIJE žene u Srbiji! (VIDEO)
Linda ušla u Parove, Foto: Printscreen

PAROVI

URNEBESNA BAKA LINDA OPET ZASMEJAVA: Trudiću se da OPRAVDAM titulu NAJPOPULARNIJE žene u Srbiji! (VIDEO)

Nije još ni ušla, a već pravi šou

Objavljeno:

Od sinoć internet sezacija, poznatija pod nadimkom baka Linda, ušla je sinoć u zabavno-humoristički program "Parovi".

Branka Pavlović preko noći postala je najpopularnija žena u Srbiji, zahvaljujući izjavi koju je dala prilikom otvaranja poznatog prehrambenog lanca..

Nova takmičarka "Parova" ne krije da joj prija pažnja fanova, ali i da je presrećna zbog ulaska u omiljeni rijaliti šou:

Osvojili ste simpatije takmičara ulaskom u vilu „Parova“. Možete li sa gledaocima happytv.rs da podelite svoje utiske nakon ulaska u zemunsku vilu?

Kada sam ušla, stekla sam pozitivan utisak o svemu. Ovo je jedan od najlepših tenutaka u mom životu koji sam želela da doživim. Svi su mi za sada podjednako dragi i nadam se da će tako ostati do kraja.

foto: Printscreen

Preko noći ste postali najpopularnija žena u Srbiji, da li mislite da ćete učešćem u rijalitiju samo popraviti utisak? Šta mislite da možete da ponudite ovakvom tipu televizijskog projekta? Nadam se da ću nastaviti taj trend i opravdati titulu najpopularnije Linde u Srbiji. Želim da povećam broj ljudi koji glasaju za mene, i time što bolje prođem u "Parovima". Na samom ulasku izjavili ste da vam se najviše dopao Ivan Marinković i njegova devojka Jelena, ali se on nije potrudio da Vas gostoprimljivo dočeka, tako što Vam nije dozvolio da spavate u njegovom krevetu. Da li ste promenili mišljenje o njemu i ko od takmičara se izdvojio nakon nekoliko sati provedenih u vili?

foto: Printscreen

Nisam promenila mišljenje o Ivanu, oduvek je bio moj favorit, Jelena nije, ali navijaću i za nju. Ivan me je divno dočekao, dao mi je da jedem, a krevet mi nije uopšte bitan. Ivan se prema meni poneo kao sin i tako ga gledam.

Koji je Vaš cilj ulaska u rijaliti „Parovi“? Tokle mislite da možete da „dogurate“? Evo klipa zbog kog je Linda postala popularna u Srbiji:

Moj cilj jeste da zaradim što više novca, jer sam upala u krizu, i ostala bez novca, koji sam zaradila od poljoprivrede sa svojih deset prstiju i uz pomoć svoje dece. Došla sam da doguram što dalje, samim tim zaradim više novca, da bih mogla od proleća da nastavim sa svojom proizvodnjom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.