Kristijan konačno ide u zatvor! Evo šta je rekao pred ulazak u ćeliju! (FOTO)

Da l je moguće?

Kristijan konačno ide u zatvor! Evo šta je rekao pred ulazak u ćeliju! (FOTO)

Sud je juče odbacio čak i žalbu na prethodnu odluku i Kristijan bi do kraja nedelje trebalo da bude u ćeliji
Objavljeno:

Bivši učesnik Farme i kriminalac Kristijan Golubović, naći će se iza rešetaka zbog trgovine drogom. Biće opet golotinje i vaćarenja! Ovih 5 takmičara je najavilo seks na Farmi! (FOTO)

Facebook/Kristijan Kiki Golubović
Golubović je odlagao odsluženje kazne prvo zbog rođenja ćerke, potom zbog rijalitija, da bi na kraju uložio molbu za odlaganje zbog zdravstvenog stanja, koja mu je odbijena. Sud je juče odbacio čak i žalbu na prethodnu odluku i Kristijan bi do kraja nedelje trebalo da bude u ćeliji. Od osam godina robije, na koliko je osuđen, njemu je ostalo još četiri godine i mesec dana da provede u zatvoru.
- Mi još nismo dobili rešenje koje je u sredu doneseno u sudu, ali kada ga budemo dobili, videćemo da li je sud cenio sve navode koji smo mi dali u žalbi, kao i dokaze koje smo dodatno dostavili uz žalbu. Kako sada stoje stvari, on će dobiti to rešenje uskoro i tada će morati da se javi na izdržavanje kazne u roku od 24 sata - objasnio je Kristijanov advokat Gvozden Grgur i dodao da misli da su male šanse da ulože još jednu molbu.
- Po ovom novom rešenju koje je pravosnažno, ne možemo ništa da učinimo. Ne možemo se žaliti na to. U svakom slučaju, postoji opcija za podnošenje nove molbe ukoliko sud nije cenio sve ono što smo naveli u prethodnoj. Da li će do toga doći ili neće, dogovoriću se sa svojim klijentom - objasnio je Grgur.
Zorana Jevtić/Kristijan Golubović
Kristijan je izjavio da je spreman za zatvor. - Idem u zatvor, pa šta sad?! Bilo bi bolje da su mi dali da još tri meseca budem sa ženom i detetom, ali pošto ne daju, spreman sam za ćeliju. Kako mi je bilo 22 godine u zatvoru, tako će mi biti i sada. Ove četri, tri, dve ili jednu godinu, ako dobijem skraćenje zbog dobrog vladanja, neće mi teško pasti - rekao je Golubović. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.