OBEZBEDITE SOBU DA VIDI KOLIKO SAM LOŠ: Conja vidno IZNERVIRAN izazvao takmičarku, a ona ga žestoko ISPROZIVALA!
Conja, Foto: preenscreen

parovi

OBEZBEDITE SOBU DA VIDI KOLIKO SAM LOŠ: Conja vidno IZNERVIRAN izazvao takmičarku, a ona ga žestoko ISPROZIVALA!

On je od produkcije zahtevao sobu kako bi dokazao svoje sposobnosti jer je isprovociran tvrdnjama da je loš u krevetu

Objavljeno:

Seks Nikole Jovanović Conje i Ljubice Stankov nedeljama potresa vilu "Parova", a Conja je na opšte iznenađenje svih tražio sobu kako bi imao seks sa Zoricom Radojković, Ljubičinom drugaricom.

On je od produkcije zahtevao sobu kako bi dokazao svoje sposobnosti jer je isprovociran tvrdnjama da je loš u krevetu. Zorica ga je žestoko isprozivala pred svima na račun lošeg seksa sa Ljubicom, a on joj je vidno iznerviran poručio da će kad-tad spavati sa njom. - Pošto mene ova devojka ponižava, molim vas da mi obezbedite sobu da bih joj pokazao koliko sam loš. Dokle više da me vređaju ovde žene?! Zahtevam sobu i da konačno stavimo tačku na priče da nisam neki jeb*č - vikao jeConja. Učesnica je njegov predlog dočekala sa osmehom, ali je odlučila da ga odbije.

- Ne želim da se razočaram kao Ljubica posle seksa sa njim i onda lupam glavu što sam dozvolila da me skine. Ne, hvala - rekla je Zorica.

Zorica
Zorica foto: preenscreen

Bonus video

ZERINA PODIGLA BANETA PA MU SASULA SVE U LICE! Niko nije mogao da je zaustavi: U 10 REČI mu predočila KAKAV JE ČOVEK! Bolje bi podneo šamar... (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.