MILJANA MENJALA BOJE DOK JE MAJKA KRITIKOVALA PRED SVIMA! Marija stala u odbranu LUNE: Šta ti je devojka kriva???
Marija urla na Miljanu, Foto: Printscreen

zadruga 2

MILJANA MENJALA BOJE DOK JE MAJKA KRITIKOVALA PRED SVIMA! Marija stala u odbranu LUNE: Šta ti je devojka kriva???

Niko ovo nije očekivao

Objavljeno:

Sinoć je u toku emisije ''Pitanja gledalaca'' ,nastala je svađa između Lune Đogani i Miljane Kulić i to zbog njenog novog dečka Zole, koji je prethodne večeri u toku žurke prišao Luni, što je Miljana saznala i u naletu ljubomore optužila Đoganijevu da želi da joj rasturi vezu.

- Zašto si prišao Luni u pabu i zašto se nisi pomerio kada ti je to više puta tražila - glasilo je pitanje za Zolu.

- Prišao sam, igrali smo, ništa više - rekao je Zola, ali je Luna presekla Čolića:

Zola se pravdao da je samo hteo da se zabavi, ali se Marija Kulić kasnije ubacila i na iznenađenje drugih stala na stranu Lune Đogani što je Miljanu razočaralo.

foto: Printscreen

- Nismo igrali, nemoj da lažeš, volela bih da se pusti snimak. Nešto je mumlao, posle me pitao zašto sam ja uvek nešto nervozna kada mi se on obrati. Ja sam rekla da neću sa tobom bilo šta jer me tvoja devojka maltretira danima. Namerno si ovo uradio. Rekao mi je da Miljana nije takva. Bio je pijan, nije znao šta priča - rekla je Luna.

- Da je mene zanimalo ja bih pitala njega. On je bio izrevoltiran njenim ponašanjem. Mene je zanimalo šta je pričao. On mi je tada tražio jaknu jer nije hteo da priča o tome - rekla je Miljana, a onda se ubacila Marija.

foto: Printscreen

- Bez razloga si napala Lunu, sada ti kažem. Šta se ljutiš na nju kada joj je on prišao. Zaje*ite mene, ne zanima me vaša veza. On ako je budala neka sedi sa tobom i uveče neka sedi sa drugim devojkama. Nemoj da si mi došla da me uznemiravaš zbog njega. Te stvari kod mene ne bi prošle nikada. Prilazi Luni, a posle nju da napadaš. On je priznao da mu je favorit u prošloj zadruzi Sloba Radanović - vikala je Marija na Miljanu.

- Mene niko ne zanima ovde, evo Milan mi je sada ovde najlepši ovde. Javno molim Zolu da mi ne prilazi više. Ne zbog njega, već zbog nje. Ne treba mi ona na grbači - rekla je Luna, ali se Marija vratila i ponovo obratila Miljani.

- Ja ću da komenterišem svakoga, a posebno tebe jer si moje dete. Takvu istu grešku si napravila sa Ivanom kada si mislila da te voli, a rekla sam ti da ćeš da budeš izigrana - rekla je Marija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.