DAVIDU JE LAKŠE DA SE NAPIJE, PUCA DEBELO SA ŽIVCIMA! Vesna Rivas o Subotićima i Ljubi: Plašim se da će PASTI KRV
Foto: Printscreen

zadruga 2

DAVIDU JE LAKŠE DA SE NAPIJE, PUCA DEBELO SA ŽIVCIMA! Vesna Rivas o Subotićima i Ljubi: Plašim se da će PASTI KRV

Sinoćnu žurku obeležili su David i Aleksandra kada ju je nakon njenog izleta ljubomore David napao i gurnuo, a pritom i uputio niz psovki.

Objavljeno:

S obzirom da Vesna Rivas jako dobro poznaje i Subotiće, ali i Ljubu Pantović pozvali smo je kako bi čuli njen komentar na dramu koja se odigrala noćas:

- Da, to je taj problem koji moraju da prođu dok su u Zadruzi ili ih neće biti. Aleks ne kapira Davidovu želju da se druži, zeza, priča i sa drugima. Ljubomorno, posesivno lagano ubija njihovu vezu. Ona ne želi da shvati, njega sve više nervira što ona neće da shvati i da se i ona socijalizuje i tu je sve i krenulo.... Njemu je lakše da se napije i lagano upadaju u sve dublji emotivni jaz.... Sad ga već nervira i odgurnuo je, nije je tukao. Puca već debelo sa živcima - rekla je Vesna, a mi smo se nadovezali na priču i pitali da li negativan uticaj na njih ima i prisustvo Ljube i karađorđa pod istim krovom:

foto: Printscreen Youtube

- A uticaj ovih Lj i K naravno da postoji... Davidu je sve više gadno to što čuje, pa njihov odnos, znam mu roditelje koji su sušta suprotnost i on je odrastao u normalnoj porodici. Sve je ovo moralo da se desi... Na jednom mestu svi, i da se sad napokon pravo upoznaju.

Pitali smo je i da li misli da može da se desi neki veći incident u Zadruzi, odgovorila je:

- Hmmmmmm. Biće, tek će biti...U Zadruzi ima sad trenutno više tempiranih bombi i vrlo gadnih za fizički kontakt.Da tu ne padne neka krv, više me to brine....A pašće... Na roditeljima je da sačuvaju psihu deteta tokom odrastanja. A ovi... Ej bre, pa Ljuba nije Aleks ni podojila ko majka, više je čuvali i nju i Goranu komšiluk i prijatelji nego ona... Puuuu, imamo privatno puno zajedničkih prijatelja i evo danima slušam priče, iz prve ruke, o njoj kao "majci" - zaključila je Vesna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.