LUNA ĐOGANI PRIREDILA HAOS SLOBINOJ RIALDI NA ŽURKI: Stalno me je gledala ispod oka, bilo je DRAMATIČNO
Rialda Karahasanović , Foto: Printscreen Instagram

na ivici konflikta

LUNA ĐOGANI PRIREDILA HAOS SLOBINOJ RIALDI NA ŽURKI: Stalno me je gledala ispod oka, bilo je DRAMATIČNO

Posle uzbudljive noći koju je sa Pinkovom zvezdom provela u "Zadruzi" otvorila je dušu

Objavljeno:

Na promociji spota za pesmu "Kocka" Slobe Radanovića u ponedeljak uveče zablistala je i njegova koleginica i bliska prijateljica Rialda Karahasanović-Lokvančić, koja je zajedno sa Pinkovom zvezdom pre sedam dana zabavljala zadrugare i gledaoce Televizije Pink na žurki u "Zadruzi", pa smo je odmah pitali kako provela u noći o kojoj i dalje pričaju svi.

- Bilo je mnogo, mnogo dramatično, ali u svakom slučaju - meni je bilo lepo. Zaista, nova atmosfera, novo okruženje, ali da je bilo drame - bilo je - iskrena je pevačica, koja je za priznala kako je Slobina bivša devojka Luna Đogani reagovala kada ju je sa Radanovićem ugledala u "Zadruzi".

foto: Printscreen/ Instagram/ queenrialda

Čim sam tamo ušla, videla sam da me gleda ispod oka. Odmerila me je od glave do pete. Mislim da je čak neko unutra rekao da sam ja nova Slobodanova devojka i tu je nastala sva ta drama, ali Bože moj, šta da se radi - priznala je Rialda, a kako bismo stali na put na gađanjima, pitali smo je ima li istine u spekulacijama da je sa Radanovićem u ljubavnoj vezi.

- Nisam njegova devojka, samo se družimo. Mnogo smo dobri privatno, ali ništa više od prijateljstva se ne dešava - objasnila je Rialda.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.