MRAČNA STRANA ŽURKE! Povraćala po sobi, a onda UŽAS, ukućani shvatili da povraća KRV, nastala PANIKA - UZNEMIRUJUĆE
Dorotea u wc-u, Foto: Printscreen

zadruga 2

MRAČNA STRANA ŽURKE! Povraćala po sobi, a onda UŽAS, ukućani shvatili da povraća KRV, nastala PANIKA - UZNEMIRUJUĆE

Nije joj bilo lako

Objavljeno:

Žurke u "Zadruzi" uvek su žestoke i prepune burnih emocija, što je i logično, s obzirom na količinu aklohola koja se tokom njih popije.

Na snimku možete videti i posledice prekomernog opijanja, a u ovom slučaju, "žrtva" je Dorotea Jovanović koja je, narodski rečeno, presisala. Ona je višak unetog alkohola vratila u wc šolju, kako to već biva.

Zatim je došlo i do incidenta u spavaćoj sobi kada je Dorotei Jovanović pozlilo zbog alkohola. Njoj je prvi priskočio u pomoć Toma Panić koji joj je pomogao da povrati. Dorotea je želela da izađe iz sobe, ali joj je Toma dopustio da povrati pored kreveta što je naljutilo zadrugare, a posebno Marka Miljkovića.

- Nemoj da se dereš na mene! Pošao sam da očistim sve, nemojte da je dirate - vikao je Toma.

- Ko je dirao?! Ti se dereš kao manijak. Ja sam krenuo da joj priđem, a ti si se drao ispred mene. Ja kad dignem ruke od tebe... - urlao je Marko.

Maja Marinković joj je pomagala dok je povraćala, a zatim su otišle do lavaboa da se Dorotea umije, i jasno su se videli crveni tragovi na njenim ustima. Postoji mogućnost i da je u pitanju samo crno ili crveno vino koje je pila, ali zadrugarke koje su bile prisutne su konstatovale da je ipak krv.

Očigledno svesna da je prevršila meru sa alkoholom, Dorotea je pomenula kako bi volela da ode na ispiranje želuca, ali Maja joj je rekla da treba da ode u legne u krevet.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.