KAKO OVA DEVOJKA IZDRŽAVA OVU TORTURU?! Luni pustili Slobinu pesmu, pa se potpuno pogubila! Izgrizla usne od muke!
Luna je danas prvi put čula Slobinu novu pesmu, Foto: Printscreen

NIJE JOJ LAKO

KAKO OVA DEVOJKA IZDRŽAVA OVU TORTURU?! Luni pustili Slobinu pesmu, pa se potpuno pogubila! Izgrizla usne od muke!

Dok su se cimeri veselo provodili igrajući igricu i hraneći jedni druge, blogerka je u svojim mislima čini se bila u Zadruzi 1

Objavljeno:

Na Lunino iznenađenje, u toku igre kojom su se zadrugari zabavili u Imaginarijumu, Veliki šef je pustio pesmu Slobe Radanovića, a blogerka se totalno izgubila.

U prvi mah je bila zbunjena, a onda je to preraslo u potpunu koncentraciju ne bi li razumela svaki stih koji je njen bivši otpevao.

foto: Printscreen

I, dok su se cimeri veselo provodili igrajući igricu i hraneći jedni druge, blogerka je u svojim mislima čini se bila u Zadruzi 1, kada je svoje dane provodila sa pevačem koji ju je ostavio.

foto: Printscreen

Ona se odvojila od ostalih i sela pored svog brata Adama kako bi u potpunoj izolaciji od buke poslušala Slobine reči u pesmi.

Naime, pevač je svoju pesmu "Kocka" otpevao sa puno emocija, a kome je zapravo posećena ostaje da vreme pokaže, da li je to bivša žena Kristina Kija Kockar, koju je prevario ispred milionskog auditorijuma, iliblogerka koja i dalje pati za njim u Zadruzi 2.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video

U SVAKOM RIJALITIJU SMUVA JEDNU: Miki mislio da ih kamere ne snimaju, pa navalio na Suzanu Perić! POLJABAC KOJI ĆE UZDRMATI SRBIJU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.