PRLJAVI DETALJI VEZE MARKA I LUNE: Imaju dogovor i neće otkriti ništa dok ne reše da se ZVANIČNO SMUVAJU
Marko i Luna, Foto: Printscreen/Pink

Sanja otkriva

PRLJAVI DETALJI VEZE MARKA I LUNE: Imaju dogovor i neće otkriti ništa dok ne reše da se ZVANIČNO SMUVAJU

Da li je ovo realno?

Objavljeno:

Bivša Zadrugarka Sanja Stanković otlrika je za Rijatiti da su do nje došče onformacijhe da su Luna Đogani i Marko Miljković bili u seks kombinaciji pre nego što su se ponovo sreli u beloj kući.

- Mene je Luna razočarala još pre početka Zadruge 2. trebalo je da se našemo i popričamo o svemu što se dešavalo u prethodnih nekoliko meseci, ali i o nekom problemu koji je imala sa majkom Anabelom Atijas, međutim devojka se posle nikad nije ni javila.. Kao da je u zemlju propala. Vidim da sad Jovani glumi prijateljicu u rijalitiju, što mi jako ide na živce. ne mogu da gledam takve scene na TV.

foto: Ana Paunković

- Iz pouzdanih izvora znam da je Luna imala seks i bila u kres varijanti sa Marko Miljkovićem prenego što je opet ušla u rijaliti. Prave se ludi sve vreme u Beloj kući, ali ja mislim da je ona odlepila za njim. Mislim da postoje jake simparije i sa Markove strane, ali je Miljković proračunat dečko, tako da svašta može da se desi tu, možda bude i novi Sloba Radanović - rekla je Sanja za Rijaliti.

foto: Printscreen Youtube

Kako se dalje navodi Luna i Marko su se tajno sastajali pre Zadruge, i sklopili dogovor da ništa ne otkrivaju do onog momenta kada reše da se zvanično smuvaju u rijalitiju i ozvaniče ono što osećaju jedno prema drugom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.