BIVŠA CIMERKA RASKRINKALA SUBOTIĆEVU: Aleksandra LAŽE da joj MAJKA nikad nije pomagala i da nije bila uz NJU!
Aleksandra Subotić: raskrinkana, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 2

BIVŠA CIMERKA RASKRINKALA SUBOTIĆEVU: Aleksandra LAŽE da joj MAJKA nikad nije pomagala i da nije bila uz NJU!

Nije baš tako kako je Ljubina ćerka pokušala da predstavi

Objavljeno:

Aleksandra Krstić je bila učesnica rijalitija "Snajke" u kojem smo po prvi put imali prilike na malim ekranima da vidimo Aleksandru Subotić.

Kada je Ljuba Pantović ušla u "Zadrugu", Subotićeva je prozvala rođenu majku da joj je uzimala honorare od "Snajki". Krstićeva za portal Espreso.co.rs otkriva da njena imenjakinja zapravo nije otkrila pravu istinu kada je ta afera u pitanju. – Nije Ljuba za sebe ništa uzimala od Aleksandrinog honorara, nego je taj novac bio namenjen između ostalog i za bebisiterku što je pazila Magdalenu dok je Aleksandra bila u rijalitiju. Baš sam bila prisutna i imala sam prilike da vidim kada je Aleksandra pisala pismo ljudima gore iz produkcije. I nije to bio samo za bibisiterku, već i za hranu i za sve što treba za Magdalenu, ali i Aleksandra je tražila da dobija posebnu hranu iz spoljnog sveta i Ljuba je imala zadatak da od tih para kupuje za nju hranu, sokove i ostalo što je želela - rekla je Krstićeva za naš portal i dodala:

Aleksandra Krstić, Subotićkina drugarica
Aleksandra Krstić, Subotićkina drugarica foto: Privatna arhiva

– Ja sam lično bila sa njom kada je pisala pismo i kada je navela Ljubi šta da joj kupi i sve je posle proveravala na privatnom pozivu. Svake nedelje je proveravala da li joj je produkcija uplatila novac. I izašla je posle na jedan dan sa obezbeđenjem i nakupovala je sebi brdo stvari kada je bila u rijalitiju. Sećam se da su se tada ostali žalili zbog toga što je Aleksandra imala privilegije u rijalitiju.

Bivša cimerka Subotićeve iz "Snajki" otkrila je da ne da Ljuba nije uzimala pare za sebe već je i pomagala svojoj Aleksandri, između ostalog tako što joj je našla i sponzore za garderobu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.