U DELIRIJUMU, NE ZNAJUĆI, IZGOVARALA SVETI BROJ: Ovo je TAJNA broja 432 koji je LUNA PONAVLJALA dozivajući SLOBU!
Luna Đogani: povezala se sa kosmičkom frenkvencijom, Foto: Printscreen

BIZARNO!

U DELIRIJUMU, NE ZNAJUĆI, IZGOVARALA SVETI BROJ: Ovo je TAJNA broja 432 koji je LUNA PONAVLJALA dozivajući SLOBU!

Mislili su da fejkuje nervni slom, kad ono međutim

Objavljeno:

Pošto je odgledala svog dragog kako odlazi i nestaje sa vrata "Zadruge", Luna Đogani prvo je imala histerični napad, da bi se zatim to sve pretvorilo u ozbiljnu agoniju, a onda čini se i u stanje nekog blažeg delirijuma. Zonu sumraka otvara međutim momenat gde Anabelina i Gagijeva čerkica u svom tom bunilu kreće da izgovara broj "432", a onda i da ponavlja ime svog nesuđenog. Pa je to onda bilo "red Slobe", red broja "432", i tako u krug. "Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam", ponavljala je Lunči u transu.

A zadrugari nikad srećniji. Opet imaju čime da se bave. Pa su je u nedostatku informacija, neki prozivali za fejkovanje nervnog sloma, a drugi ozbiljno zabrinuti pokušavali da otkriju misteriju broja "432", i koji ju je "đavo" naterao da izgovori baš taj broj. Da li je to neki dogovor sa Slobom? Da nije neka tajna šifra? - pitali su se znatiželjno zadrugari, čime je zona sumraka, dalje pretvorena, u zonu totalne mrakače.

I dok je Luna mlatila glavom i ljuljala se u svom delirijumu, dosetiše se mudri, pa pozvaše Slobu da ga pitaju šta je po sredi ove krajnje čudnovate i nesvakidašnje pojave, a nakon što je pevač demistifikovao celu priču, usledilo je jezivo razočaranje.

Luna Đogani u delirijumu
Luna Đogani u delirijumu foto: Printscreen

"Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji" - bio je odlučan Sloba u nameri da demistifikuje celu priču.

Ispostavilo se međutim, da Sloba pojma nema, i da nije ni znao da se na tom broju koji je Luna izgovarala nalazi savršena frekvencija za podizanje pozitivnih vibracija, i da je muzika od koje živi i kojom se bavi, upravo na frekvenciji od 432 Hz.

Luna mantrala Slobino ime, pa upala u kosmičku frekvenciju
Luna mantrala Slobino ime, pa upala u kosmičku frekvenciju foto: Printscreen, Filip Plavčić

Elem, Tesla je pre sto godina rekao: ‘Ako želite da razumete Univerzum, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji’. A 25 vekova pre njega grčki filozof i matematičar – Pitagora, smatrao je da određeni ritmovi i melodije kada se pravilno koriste značajno doprinose dobrom zdravlju, pročišćavajući telo i um. Poštujući prirodne zakone, došao je do svetog broja 432, osnovnog broja prirodnih ciklusa. Po njemu se štim zove pitagorejski zbog specifičnosti frekvencija u datoj oktavi koje u svom odnosu daju proporciju zlatnog preseka, po kome i tibetanski monasi vekovima prave svoje zvučne činije, a ugrađen je i u molitve brojnih kultura sveta. Postoji snimak isceljujućeg rituala jedne šamanke koja nikad nije imala dodir sa civilizacijom, njena lekovita pesma je bila u tonalitetu A=432 Hz!

Tako da dragi Zadrugari, cela priča i nije neka misterija. Jedina razlika u tome je što niste znali ovaj podatak, iako ste mnogi pevači, a Luna Đogani ga je izgleda imala. E sad - jedino ako nije ni ona znala za simboliku broja, pa ga sasvim slučajno izgovarala, čime bismo dalje završili na fazi "trećeg oka".

Treće oko verzija priče bi bila ona, gde je Luna prilikom mantranja Slobinog imena, pala u delirijum, nakon čega se povezala sa kosmičkom frekvencijom i Božijim silama.

A može biti i da se Luna povezala sa šamankom, koja e baš tog trenutka izvodila taj svoj isceljujući ritual na 432 Hz.

Ko će ga znati, eto. Mogućnosti je onoliko... Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.