SORAJA JE PRODALA ZA 15.000 EVRA! Nekada je bila velika zavodnica, a evo kako sada IZGLEDA
Barbara Šegetin, Foto: Printscreen

nekada i sada

SORAJA JE PRODALA ZA 15.000 EVRA! Nekada je bila velika zavodnica, a evo kako sada IZGLEDA

Hrvatska starleta i drugarica Soraje Vučelić, seksepilna Barbara Šegetin, bila je učesnica "Velikog Brata" 2015. godine na koju stanari kuće, ali i gledaoci otkidali

Objavljeno:

Nakon učešća u ovom rijalitiju povukla se iz javnosti, bar kada je reč o domaćoj javnoj sceni, ali i dalje privlači pažnju muškaraca i to na društvenoj mreži Instagram.

Barbara, koju su mediji povezivali sa novim zadrugarom Ervinom Mujakovićem, često kači provokativne fotografije na račun kojih dobija veliki broj lajkova i komentara.

Interesantno je da Barbara danas izgleda drugačije, nego pre tri godine kada smo je gledali u "Velikom Bratu". Ona je u međuvremenu smanjila usne.

- Odvratno mi je to postalo. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne – izjavila je Barbara za hrvatske medije prošle godine.

Ovu starletu početkom godine zadesio je i jedan medijski skandal. Naime, ona je na neko vreme nestala sa društvenih mreža, a pojedini mediji su špekulisali da ju je prodala drugarica Soraja Vučelić, a Soraja je i priznala ovo.

Bivši starletin momak hteo je da je vodi na Tajnland, ali Soraja nije želela pa mu je preporučila starletu Barbaru Šegetin. Milošu se odmah dopala s obzirom na to da je atraktivna i zgodna, a i stalno se po oblačenju i stavu trudi da podseća na Soraju. Nakon što su proveli neko vreme zajedno u Crnoj Gori, odnosno Podgorici, gde su se on u Barbara i upoznali, ova Hrvatica je pristala da pođe sa njim, a on je Soraji dao 15.000 evra za uslugu koju mu je učinila - otkrio je izvor.

Soraja je potvrdila ova saznanja.

- Nisam sve pare uzela za sebe, pola sam dala Barbari - rekla je Soraja na ovu temu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.