TAJNA BROJA 432: Pitali smo Slobu zbog čega je Luna izgovarala baš OVE BROJEVE dok ga je uplakana dozivala
Luna i Sloba, Foto: Printscreen

zadruga 2

TAJNA BROJA 432: Pitali smo Slobu zbog čega je Luna izgovarala baš OVE BROJEVE dok ga je uplakana dozivala

Pozvali smo pevača koji nam je rešio misteriju!

Objavljeno:

Posle svega što su zajedno preživeli u "Zadruzi", Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se pod istim krovom oči u oči našli u noći između utorka i srede, kada je pevač zabavljao stanovnike velelepnog grada nadomak Beograda. Od tog trenutka, koji su uživo na Pinku pratili milioni gledalaca, domaća javnost ne prestaje da bruji o njihovom susretu, pa tako i o jednom detalju koji je zaintrigirao mnoge.

Naime, Luna je po Slobinom napuštanju "Zadruge" preplakala veče u pabu, gde su je tešili brat Adam Đogani i pevač Savo Perović. Ona se sve vreme gušila u suzama i dozivala Slobu, a onda, na iznenađenje mnogih, nekoliko puta zaredom izgovorila broj 432, što niko nije znao na koji način da protumači.

- Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam - rekla je, između ostalog, Luna, čime je izazvala haos na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Zbog broja 432 pokrenute su razne priče - od toga da je u pitanju tajna šifra znana samo Luni i Slobi, do toga da njih dvoje imaju tajni plan i dogovor koji skrivaju od javnosti, a kako ne bismo nagađali, pozvali smo popularnog pevača koji nam je ukratko objasnio:

- Ma, kakav dogovor! Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji - objasnio je Sloba.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.