BRANI LUNU! Miki je bio ludo zaljubljen u nju, a ona oplela po njemu!
Miki Đuričić, Foto: Printscreen Youtube

iskrena

BRANI LUNU! Miki je bio ludo zaljubljen u nju, a ona oplela po njemu!

Ovo mu neće biti prijatno.

Objavljeno:

Svima je dobro poznato da je iz “Farme”, Miki Đuričić pobegao jer se ludo zaljubio u Aleksandru Džidžu Stojković. Ova pevačica je trenutno na američkoj turneji, a mi smo je kontaktirali i prvo smo je zamolili da za portal Espreso.co.rs prokomentariše Mikijeve simpatije koje sada gaji prema Rebeki Popović.

Što se tiče Mikija i Rebeke, ja mislim da on nije Rebekin tip i mislim da tu neće biti ništa. Možda jedino bude nešto zbog rijalitija. Rebeka je svesna da je interesantna ako je u kadru sa Mikijem, a pored njega i nikada nije gladna. A Miki ko Miki. Videli smo iz prošlog rijaltiija da je on presretač – rekla je Džidža za naš portal.

Džidža
Džidža foto: Promo

Miki je do skora bio u prijateljskim odnosima sa Lunom Đogani, ali su pre nekoliko dana njih dvoje žestoko zaratili. Pale su i teške uvrede, a sve zbog toga što se Miki naljutio na Lunu jer je ona ispričala da je od njega saznala da se Ani Korać sviđa David Dragojević. Stojkovićeva je, iznenađujuće, u ovom sukobu podržala Lunu, a ne Mikija, sa kojim je u prijateljskim odnosima u spoljnom svetu.

– Mislim da je Luna mlada i mislim da Luni ne treba zameriti zbog toga što je rekla. Svi mi to radimo u svakodnevnom životu. To bi Miki isto uradio da je njemu neko nešto rekao. Da je Mikiju tako neko nešto rekao, on bi iste sekunde to preneo i ispričao, a kada njemu tako nešto uradi, onda se on ljuti. Miki napada druge za ono što i on radi. Neka se malo zamisli šta on sve radi, a ne da olako drugima deli moralne lekcije. Nije on baš bezgrešan – rekla je Džidža i podsetila da Miki mnoge informacije, koje bi trebalo da budu tajne, on priča po imanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.