IZABELA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ja sam ku*va! Pa otkrila za šta se PRODAJE!
Izabela Alijoski, bivša devojka Nikole Lakića, Foto: Printscreen

parovi

IZABELA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ja sam ku*va! Pa otkrila za šta se PRODAJE!

Bels se dotakla svog bivšeg dečka Nikole Lakića, ali i Elvina Kadrića

Objavljeno:

Izabela Alijoski, bivša devojka Nikole Lakića, odgovarala je na pitanja koje smo spremili za nju a znamo da čitaoci željno iščekuju da čuju šta Bels ima da kaže u vezi najnovijih dešavnja u vili, o Lakiću ali i Elvinu.

1. Ponovo se javljaju žustri sukobi između tebe i tvog bivšeg dečka, Nikole Lakića i tebe. Mnogi komentarišu da si ljubomorna što će mu Coka možda roditi dete, da je to glavni razlog tvog ponašanja.

- Sukob sa dotičnim nemam, a to što je on sinoć u emisiji iskalio bes zbog svoje nemoći, s obzirom na to da se moji i njegovi stavovi ne poklapaju po pitanju standarda života, ambicija, ciljeva i slično. Ja to ne doživljavam lično, samo sam iznela svoj stav, kao i uvek, očigledno da mnogi imaju problem sa tim. Ali šta ja tu mogu. Njegov privatan život me uopšte ne zanima, niti zalazim u to.

2. Da li ti smeta kada te Nikola nazove "sponzorušom" i prebacuje ti da nisi želela da mu rodiš dete? Preciznije, rekla si da, ukoliko bi zatrudnela sa njim, bi abortirala?

- Ne može da mi smeta šta drugi pričaju o meni, a ni kakvo mišljenje imaju o meni. Pogotovo ne od onih koji nisu deo mog života. To što me naziva sponzorušom samo pokazuje količinu ogorčenosti, zato što je svestan da on kao on ne može da mi obezbedi život na koji sam ja navikla i ka kojem težim. Sujetan je i sama činjenica da sam pored sebe imala partnere ostvarene i situirane ga iritira, ali opet to nije moj problem. I ja sam kurva. Prodajem se za emocije.

3. Uprkos pričama da te Elvin Kadrić koristi za šou, poput Lakića predhodne sezone, ti si i dalje bliska sa njim. Da li se plašiš da bi ponovo mogla da budeš iskorišćena?

Elvin i Bels
Elvin i Bels foto: Printscreen

- Nije Elvin sposoban za to, bez uvrede. On ne igra rijaliti, niti zna to da radi, a to mi je jedan njegov postupak i potvrdio.

4. Da li ti smeta Elvinov prepotentan stav, s obzirom na to da od samog ulaska tvrdi da mu se nijedna devojka u vili ne dopada. Misliš li da je to samo njegova gluma ili zaista tako misli?

- To je Elvin. Njegova ličnost je takva, kome se sviđa-sviđa, kome ne i ne treba. Ne smeta mi, jako smo slični, to znači da zbog toga "pravdam to". Svako je jedinka za sebe. meni to nije mana, ume čak da mi bude simpatičan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.