OČAJAN ZBOG LUNINE REAKCIJE NA SLOBU: Potpuno je POLUDELA, ja sam mislio da ga je PREBOLELA!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

NEMANJA TOŠIĆ RAZOČARAN

OČAJAN ZBOG LUNINE REAKCIJE NA SLOBU: Potpuno je POLUDELA, ja sam mislio da ga je PREBOLELA!

Bivši zadrugar Nemanja Tošić, nadao se da će Luna reagovati drugačije

Objavljeno:

Nakon ulaska Slobe Radanovića u Zadrugu, i Luninog nervnog sloma kad je izašao, pozvali smo Nemanju Tošića, bivšeg zadrugara, koji je iz rijalitija izbačen, zbog fizičkog napada na Brendona, a prema kom je Luna počela da razvija romantične emocije. "Ona je poludela. Nervni slom devojka dobila. Mislio sam da se iskulirala i da ga je prebolela, ali sad vidim da nije. Ja sam mislio izdržaće, i da neće biti toliko dramatično, ali ipak ga nije prebolela. Smorio sam se naravno, ali dobro, bože moj. Mene zovu - Fenix, jer sam sposoban da se dignem iz pepela. Meni je krivo bilo što joj to rade uopšte" - iskren je Nemanja u razgovoru za Espreso.co.rs.

Luna i Nemanja
Luna i Nemanjafoto: Printscreen

I pored toga, kaže, da će Luna uvek moći da računa na njega.

"Ja joj svakako želim sve najbolje u životu i podržaću je jer je ona dobar čovek. Biću joj prijatlej šta god da odluči" - kaže on i dodaje:

"Mislim da bi bilo drugačije da sam ja bio tamo. Ona bi bila samnom i mislim da je njegov ulazak ne bi toliko uzdrmao. Isto i da je napolju, bila bi samnom družili bismo se, zezali, skitali, putovali, i verovatno ne bi mislila na njega. Ali dobro, sa nama dvoma se ništa nije ni desilo konkretno. Tek je krenulo da se dešava i ja sam izašao" - završava Nemanja na tu temu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.