MILJANA SE PRAVDA LAZARU VEĆ?! Napali je i nije joj bilo pravo! (VIDEO)
Miljana Kulić, Foto: Printscreen Youtube

ŠOU!

MILJANA SE PRAVDA LAZARU VEĆ?! Napali je i nije joj bilo pravo! (VIDEO)

Ovome se nije nadala

Objavljeno:

Ljubavna veza između Miljane Kulić i Lazara Čolića veoma je zanimljiva stanarima rijaliti programa "Zadruge 2", a ovaj par za oko je najviše zapao Tomislavu Paniću koji je danas izazvao raspravu na ovu temu.

Dok su Miljana i Lazar sedeli na krevetu u dnevnoj sobi gde su razmenjivali nežnosti, Toma je pokrenuo temu njihovog odnosa, a u sve je umešao i ostale ukućane.

- Gledaoci vide emocije između vas dvoje. Ko ima više emocija u to ne zalazim. Ja hoću da kažem da te čovek voli! Vidim pogled, vidim mimiku! - rekao je Toma.

- Da li je moguće da si toliko glup? Ja ne mogu sa tobom da pričam! Moraš da se edukuješ još malo da bi bio loša kopija Lepog Miće. Da budeš lepi Toma - izjavila je Miljana.

Nakon što je Toma izašao, Miljana je počela da se pravda Lazaru kako nema potrebe da sluša Panića, a na sve joj je Zola rekao kako mu ne smeta njena rasprava sa cimerom, već da su mu veoma zanimljivi kako se svađaju.

- On ide od jedne do druge. Jesi gledao rijaliti? Pokušao je sa Oljom, pa pokušao mene da poljubi u obraz, a ja sam ga jedan dan sprdala da mu se sviđam. O tome ti pričam. Nemoj da me napadaš! - pravdala se Miljana Lazaru.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Mirko Gavrić

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.