SLOBU PONELE EMOCIJE PA OBJAVIO SNIMAK LUNE I ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: LAGAO! Ipak mu je i dalje STALO!
Sloba Radanović, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SLOBU PONELE EMOCIJE PA OBJAVIO SNIMAK LUNE I ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: LAGAO! Ipak mu je i dalje STALO!

Đoganijeva o ovome nije mogla ni da sanja.

Objavljeno:

Pinkova zvezda Slobodan Radanović bio je gost na žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi 2". Kako je poznato da je njegova bivša devojka Luna Đogani trenutno jedna od aktuelnih učesnica, milionski auditorijum imao je priliku da vidi kako je izgledao njihov susret posle toliko vremena.

Sloba objavio snimak sa Lunom, pa ga obrisao
Sloba objavio snimak sa Lunom, pa ga obrisao foto: Printscreen

Naime, Slobodan se nikad spremniji za šou pojavio u punom sjaju, a svi su primetili da se on profesionalno postavio prema svim učesnicima uključujući i Lunu. Mlada blogerka je preplakala noć zbog njegovog ignorisanja, a pažljivo je posmatrala svoje cimerke čiji su pogledi bili uprti u njega do kraja večeri.

Gde gleda Sloba Radanović?
Gde gleda Sloba Radanović?foto: Printscreen

Međutim, ona je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku.

Izrevoltiran njenim komentarom, Radanović je imao potrebu da na društvoj mreži ,,Instagram" objavi i snimak na kom se moglo primetiti kako je on njoj prišao da se pozdravi sa njom, gde je emotikonima naveo svoje pratioce da na različite načine protumače ovaj njegov postupak.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.