ODLUČILA DA STAVI TAČKU NA VEZU S ZOLOM: Miljana najstrašnije IZLJUBOMORISALA, pa mu tražila da ostanu PRIJATELJI!
Miljana Kulić i Lazar Čolić, nedavno su otpočeli romansu u "Zadruzi", Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ODLUČILA DA STAVI TAČKU NA VEZU S ZOLOM: Miljana najstrašnije IZLJUBOMORISALA, pa mu tražila da ostanu PRIJATELJI!

U ranim jutarnjim časovima njih dvoje rešili su da porazgovaraju o svom odnosu i reše sve nesuglasice

Objavljeno:

Miljana Kulić i Lazar Čolić, nedavno su otpočeli romansu u "Zadruzi", ali ubrzo su shvatili da se sve prebrzo odigralo, te da je bolje da stave tačku na svoju vezu.

Miljana i Zola
Miljana i Zola foto: Printscreen

Nišlijka se osetila zapostavljenom od strane Zole, jer kako kaže, primetila je da on gleda Eleonoru Miljković.

U ranim jutarnjim časovima njih dvoje rešili su da porazgovaraju o svom odnosu i reše sve nesuglasice, ali uz želju da ostanu prijatelji.

- Ti i ja nikako ne možemo da budemo zajedno. Ja sam tebe baš zgotivila, možemo ostati drugovi, ti si mnogo dobar momak. Ja ću i dalje da te cenim i poštujem kao druga. Nikada mi se nije desilo da se poljubim sa nekim tako brzo. Volim te kao druga i ostaće tako - počela je Miljana.

- Dobro, ostaće tako. To što si utripovala da mi je Marija to rekla. Imamo dve opcije, da budemo drugovi, to što si ti rekla i druga da ne pravimo jedno drugome ovakve scene. Ne daj Bože da sam ja tebe zavoleo i da ti meni ovo radiš, ja bih napravio haos ovde. Onda je to najbolje kao što ti kažeš da budemo drugari. Ti se meni sviđaš i na neki način sam se počeo zaljubljivati u tebe - uzvratio joj je Zola.

- Uvek sam ja tebe zvala, ja sam sve potencirala. Neću da pravim od sebe budalu, da mi se smeju. Ja ne želim da jurim za tobom. ti nemaš potrebu daideš za mnom. To dokazuje da tebi ni na jedan način nije stalo do mene - nastavljala je Kulićeva.

- Ja mislim da smo mi prebrzo ušli u ovo, možemo samo da usporimo. Mi možemo da se udaljimo. Ja ni sa kim neću biti blizak. Ja ne znam kako ćemo ti i ja biti drugovi, možemo probati - Zola nije želeo da prihvati da će izgubiti Miljanu.

Detaljnije pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.