PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Mislim da se svaka takmičarka oseća UGROŽENOM zbog mog ulaska u rijaliti!
Aleksandra Marjanović, Foto: Printscreen

parovi

PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Mislim da se svaka takmičarka oseća UGROŽENOM zbog mog ulaska u rijaliti!

Aleksandra je ušla u vilu "Parova" pre 5 dana

Objavljeno:

U vilu "Parova" pre nekoliko dana pridružila se atraktivna Aleksandra Marjanović, pročitajte šta ona ima da kaže o ostalim takmičarima, međuljudskim odnosima ali i o potencijanoj vezi njene sestre Anđelije i boksera Đoleta Tomića u njenom prvom interviju samo za Happy televiziju.

1. Prošlo je pet dana otkako ste tvoja sestra i ti ušle u vilu "Parova". Kakvi su ti prcvi utisci o takmičarima? Ko te je oduševio, a ko razočarao i zbog čega?

- Mislim da se većina folira i glumi. Svojim kvalitetima i talentima su me oduševili Baki, Mastor i Nikola. Ima još par osoba koji su itekako normalna i na koje mogu da računam za neke stvari kao što su Nevena i Meda. Ne mogu reći da sam razočarana.. Ljudi koji mi se ne dopadaju su Dina, Izabela, Igor i Conjo (ponekad). Smatram da su loše osobe, iskompleksirane, sujtne i ljubomorne kao i razmažene. Igor mi se ne dopada jer nema svoje mišljenje, bezličan je i dosadan.

2. Imali smo prilike da ispratimo tvoj sinoćni sukob sa Dinom Galorini. Šta je razlog rasprave, koja je rezultirala uvredama?

- Mislim da joj je proradila sujeta i ljubomora nakon što je gledala kako igramo u sobi. Smatram da je sve bilo samo posledica njenog ličnog nezadovoljstva. Njoj se po pogledu i u očima vidi koliko je nesrećna u dubini duše i počela je sa uvredama upravo iz tog razloga. Meni je lično žao zbog mog ponašanja od sinoć jer smatram da to nije moj nivo.

Aleksandra i Anđelija
Aleksandra i Anđelija foto: Printscreen

3. Po tvom mišljenju, koja od devojakau vili se osetila ugroženom vašim i ulaskom i zbog čega?

- Mislim da se svaka makar malo ugroženom. Mogu reći da to nisam osetila kod Jelene, Izabele Anderson, Nevene i Slađe.

foto: Printscreen

4. Poznavajući Anđelinu, da li je Đorđe njen tip muškarca i da li je ljubav moguća kada su njih dvoje u pitanju?

- Mislim da Đorđe jeste njen tip donekle. Iskreno ne bih bila baš srećna da se to dogodi iz razloga što bi ona time sebe upropastila kao i sliku o sebi. On je fin i kulturan momak koliko sam imala prilike da vidim. Nisam za to ali ću poštovati njenu odluku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.