NAJVEĆI PRAVOSLAVNI GREH U RIJALITIJU! O ovome svi pričaju i strašnije je i od tuča!
Zadruga, Foto: Printscreen

zadruga 2

NAJVEĆI PRAVOSLAVNI GREH U RIJALITIJU! O ovome svi pričaju i strašnije je i od tuča!

Morala je bolje da smisli pre nego što izgovori

Objavljeno:

U toku protekle noći, voditelj Milan Milošević vodio je razgovore sa zadrugarima o svim situacijama koje su obeležile nedelju iza nas.

Na samom kraju emisije, Milan je zamolio Jelenu Golubović da kaže koje svoje cimere ne želi da vidi na slavi, koju će proslaviti za nekoliko dana.

- Danas sam rekla da ću na slavu pozvati one koji me vole, koji me zovu Jeco, Jecika i zaključila sam da ovde ima samo nekoliko osoba koje me ne vole. Te osobe su Rebeka, Moskva i Dragana. Zatim Miki nije pozvan, on me je mnogo razočarao, zbog toga sam se i rasplakala jer mi je bio jako drag. Hranu će dobiti svi, ali na slavu nisu pozvani. Hrana nije sporna. Sašu takođe neću zvati. Karađorđa takođe ne želim da pozovem, jer ne podržavam to kako se poneo prema ćerki. Kopile jedan i kopile dva nisu pozvane (Miljana i Marija Kulić). Krunićka nije pozvana. Lazar me je takođe lagao u oči - rekla je Jelena.

U toku ovog njenog izlaganja, nastalo je mnogo sitnih svađa i rasprava, ali je Golubovićeva zadržala koncentraciju i tačno nabrojala koji zadrugari su nepoželjni na njenoj slavi.

foto: Printscreen

Zatim je Miki Đuričić održao kratak govor u ime porodice Kulić, jer i Miljana i Marija slave takođe istog sveca kao i Jelena.

- Ja govorim u ime porodice Kulić. Normalna je stvar da ako niste sa nekim dobri da sami nećete doći na slavu. Porodica Kulić je svesna da je slava nešto gde su svi ljudi dobrodošli. Ako te koji su vređali porodicu Kulić nije sramota da dođu, onda neka dođu. Ja ne sumnjam da će naša trpeza biti najjača, stiže direktno iz Niša - naveo je Đuričić.

Mnogi gledaoci su istakli kako je zabrana dolaska na slavu jedan od najvećih grehova u pravoslavlju. Ipak, Jelena Golubović je naravno čvrsta u svom stavu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.