RASKRINKANA LJUBA PANTOVIĆ! I dalje je u VEZI SA ČABARKAPOM i zajedno smeštaju igru Aleksandri koja ništa ne SLUTI
Srba Subotić udario po Ljubi, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

RASKRINKANA LJUBA PANTOVIĆ! I dalje je u VEZI SA ČABARKAPOM i zajedno smeštaju igru Aleksandri koja ništa ne SLUTI

Srba Subotić stao u odbranu bratanici

Objavljeno: 15:33h

U sinoćnom gostovanju kod Dušice Jakovljević, povodom aktuelnih dešavanja u "Zadruzi", stric Aleksandre Subotić, stao je bratanici u odbranu, i konačno stavio tačku na spekulacije da između Aleksandrinog dečka Davida i Lune ima emocija, koje prevazilaze prijateljske.

Srba dobio i podršku Gagija Đoganija posle emisije sa Dušicom
Srba dobio i podršku Gagija Đoganija posle emisije sa Dušicom foto: Printscreen

Na Dušicino uporno insistiranje na tome da je David Dragojević potajno zaljubljen u Lunu, Srba Subotić je bio vrlo oštar u odbacivanju takvih insinuacija. Ovo nije prvi put da je Aleksandrin stric pokazao koliko je zaštitnički nastrojen prema njoj, a s druge strane, i sama Aleksandra je to isto konstatovala pre neki dan kada je učesnicima "Zadruge" rekla kako ni jedan roditelj nije bio uz nju tokom osrastanja, te da u tom smislu samo Srbu doživljava bliskim.

U želji da zaštiti Aleksandru i skrene pažnju na bitne stvari, Srba je za Espreso.co.rs, odlučio da ispriča i otkrije još neke detalje iz Aleksandrinog života spolja. Između ostalog, Srba je u razgovoru za naš portal detaljnije objasnio i odnose između Aleksandre i njene majke Ljube, ali i njen odnos sa ocem Karađorđem, koji je nedavno ušao u ovaj rijaliti sa svojom verenicom, a majkom Mine Vrbaški, takođe učesnice "Zadruge".

- Ja sam savetovao Karađorđa da razmisli da li je pametno da uopšte ulazi u "Zadrugu", jer vidim da Aleksandra ima ozbiljne emotivne uspone i padove, i da će je to dodatno uzdrmati. On je međutim rekao da nema šta da brinem, i da će to sve biti okej. Ali evo, sad vidi da uopšte nije bilo okej. Ona je nervno rastrojena tamo već bila zbog te priče koju joj pakuju oko Lune i Davida, i mislim da joj Karađorđe tamo uopšte nije trebao, ali ajde - počinje priču Srba i svrće se dalje na njen odnos sa Davidom, ali i na celu aferu oko njega i Lune.

Aleksandra rastrojena zbog Davida
Aleksandra rastrojena zbog Davidafoto: Printscreen

- Ma to je napakovana priča. To veze s mozgom nema. To sam rekao i Dušici. To što pokušavaju da naprave je smešno, a pritom ona se peca na to. I vidim da joj uopšte nije dobro. Davida ume da povuče pivo. On kad popije voli da glumi šmekera i mangupa nekog, inače ovako je dobar momak. E sada zašto on nije reagovao i prestao da prilazi uopšte Luni, kad je shvatio da Aleksandri to smeta, ne znam.. ali ponekad imam utisak i da mu možda prija kad Aleksandra ljubomoriše. Možda se tad oseća voljenim, ko će ga znati... stvarno ne znam. Znam samo da se njih dvoje vole, to sam siguran - objašnjava Srba i ističe kako Aleksandrina mama Ljuba Pantović, koja u poslednje vreme navodno pruža podršku Aleksandri, to radi samo zbog svoje lične promocije.

- Ma ko joj pruža podršku? Ljuba? To je nebuloza. Ljuba i ona nikad nisu bile u dobrim odnosima. A ona je Davida zamrzela, jer nije podržavao njene pokušaje da privoli Aleksandru da njih dve opet razviju odnos. One nikada nisu ni imale nikakav odnos. Posle cele one užasne priče sa Čabarkapom, Ljuba se posle svega idalje viđala sa njim, i ja sam skoro pa siguran da su njih dvoje idalje u nekoj priči, i da možda i zajedno pakuju sve ovo Aleksandri. Ono što mislim je da se Ljuba plaši Čabarkape, tj. da joj je frka da je nešto ne iskompromituje u javnosti, i da zbog toga igra njegovu igru. Znam da je tražila užasno velike pare produkciji da bi ušla u "Zadrugu 2". Ona bi za pare, sve uradila. I nju samo to zanima. Aleksandra je ninkad nije zanimala, a posebno je ne zanima sad. To je sve njena odvratna igra - iskren je Srba u razgovoru, i objašnjava koliko je bio srećan kad se sa Aleksandrom i Čabarkapom sve konačno završilo.

- Ma on je pravio užasne stvari. Jednom je zapalio kola, digao ih je u vazduh, njen život u Kaluđerici u to vreme je bio košmar. Jedna od gorih scena koju pamtim, je kad su se nešto svađali ispred kuće. On je nju pičkarao, onda je ona krenula njega da pičkara, onda ju je on uhvatio i ubacio u kola do pola, a od pola se vukla po podu, dok je on vozio. Njoj je celo lice bilo izgrebano i odrano. Tada sam je vodio na urgentni. Bilo je strašno. I posle svega toga, i roditleja kakve ima, i tog odnosa sa njima, ja ne znam kako neko može da je optuži - što je ovakva ili onakva. Od osobe koja je preživela toliko mlada sve ono što ona jeste, ne možete da očekujete da bude emotivno stabilna, i uravnotežena. To nije realno - završava priču Srba za Espreso.co.rs. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.