Biće opet golotinje i vaćarenja! Ovih 5 takmičara je najavilo seks na Farmi! (FOTO)

Znaju što su tu!

Biće opet golotinje i vaćarenja! Ovih 5 takmičara je najavilo seks na Farmi! (FOTO)

Pripremite se za nove "Niske strasti", gde će glavni glumci biti novi učesnici Farme. Evo ko je sve od učesnika najavio da bi se od njih mogli očekivati seksi scene
Objavljeno:
Svi farmeri su se pre ulaska ukratko predstavili i tada su izneli svoja očekivanja o boravku na imanju u Lisoviću. Neki učesnici su tom prilikom rekli da se nadaju ljubavi u rijalitiju, međutim oni koji su ovaj šou gledali ranije dobro znaju da je "ljubav" na Farmi sinonim za golotinju, seks, fejk seks, ispadanje grudi iz brusa i sl aktivnosti. Milan Đorđević - Crni, student stomatologije i DJ što nema interneta ni telefona, a kako kaže, ljubav na imanju je moguća. A obzirom da liči na hipstera, mije ni čudo što mu smeta nedostatak neta.
Jaaaaaadna! Natalija Trik Fx otkrila zbog čega će biti ljubomorna na dobre ribe koje uđu na Farmu!
printskrin/Tv Pink
Aleksandra Blagojević, pevačica Aleksandra ne obećava da ne može da se dogodi ljubav u rijalitiju. Šta bi tek bilo da je slobodna?
printskrin/Tv Pink
Gorana Aleksić, plesačica
i ljubav moguća, jasno je poručila ona. A i svi dobro znamo da boljeg mesta za traženje dečka (ili dva - tri ) od Farme nema.
printskrin/Tv Pink
Filip Đukić, maneken Maneken Filip Đukić poznat je po učešću u rijalitiju Parovi gde je imao seks pred kamerama.
Filip je već prve večeri pogazio svoju reč i završio u krevetu sa Dušicom Grabović.
Printscreen/TV Pink
Marija Mijanović, pevačica
pevačica grupe "Fanky G". će ovaj projekat predstavljati njen najveći izazov u životu kako je ljubav na imanju itekako moguća. Videćemo da li će se skontati sa nekim.
printskrin/Tv Pink
Dušica Grabović, pevačica svojim osmehom na koji niko ne ostaje imun. Takođe je rekla da je vrlo moguće bilo prvi put da se zaljubi u rijalitiju,
printskrin/Tv Pink

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.